Første bortetap siden mai: Superscoring til ingen nytte

(Sarpsborg 08 - Lillestrøm 2-1) Med en superscoring tangerte Thomas Lehne Olsen rekorden til Mons Ivar Mjelde, men kapteinens Eliteserie-mål nummer 19 hjalp ikke. Det første bortetapet siden mai kom på Sarpsborg stadion i kveld.

Annonse:

Selv uten nøkkelspillere som Mads Hedenstad Christiansen, Igoh Ogbu, Kaan Kairinen og Gjermund Åsen, så var det Lillestrøm som åpnet best.

Uten at laget klarte å utnytte det spillemessige overtaket.

I stedet tok Sarpsborg ledelsen da Jonathan Lindseth skjøt via hodet til Philip Slørdahl og i mål etter 28 minutter.

En jevnspilt og sjansefattig kamp fikk sitt soleklare høydepunkt etter 57 minutter da Thomas Lehne Olsen dro med seg ballen innover i banen og skjøt rett opp i vinkelen fra 17-18 meter. En fantastisk prestasjon av kapteinen som dermed er tidenes mestscorende LSK-spiller på en sesong i Eliteserien. Med 19 seriescoringer tangerte han Mons Ivar Mjeldes rekord fra 1993-sesongen.

Et hardtkjempende LSK hadde fortjent poeng i Sarpsborg, men det ble null etter at Ibrahima Koné satte inn 2-1-målet 64 minutter ut i kampen.

I sluttminuttene fikk Thomas Lehne Olsen en stor mulighet til å utligne, men ballen skled dessverre av venstrefoten i skuddøyeblikket.