Før Tromsø - Tropp & analyse

Det er ikke bare Kaan Kairinen som rekker opp hånden om du spør om spillerne ønsker å stikke av med poengene borte mot Tromsø. De 20 spillerene i troppen ser nå frem mot en spennende kamp mot jubilanten fra nord.

Annonse:

Tromsø IL fyller 100 år, og LSK er bedt til fest på Alfheim i aften. Den noe yngre divisjonskolegaen fra nord får dessverre ikke feiret slik som de hadde fortjent, med kun 200 tilskuere på stadion, grunnet C19-Pandemien.

Vi i Lillestrøm Sportsklubb ønsker uansett å gratulere Tromsø Idrettslag med dagen. Tusen takk for mange flotte opplevelser sammen, og vi ser frem til nye spennende slag i fremtiden.

De 20 spillerne som har tatt turen til Nordens Paris, og bursdagsfeiring for Tromsø IL er:

Mads Hedenstad Christiansen, Jo Coppens, Espen Garnås, Simen Rafn, Simen Kind Mikalsen, Kaan Kairinen, Torbjørn Kallevåg, Ifeanyi Mathew, Thomas Lehne Olsen, Fredrik Krogstad, Ebiye Moses, Magnus Knudsen, Philip Slørdahl, Marius Amundsen, Lars Mogstad Ranger, Aleksander Melgalvis, Daniel Gustafsson, Bjørn Bergmann Sigurdarson, Alexander Hrcka Sannes og Eskil Edh.

Kveldens motstander:

  • TIL ligger uavhengig av kveldens resultat på 1. plass i OBOS-Ligaen 2020, med minst 32 poeng.
  • Laget fra nord har scoret 24 mål og sluppet inn kun 10 iløpet av de første 14 rundene av årets liga.
  • Det er et kollektiv med flere potensielle målscorere som møter oss i Tromsø. På toppen av Toppscorer-lista til hjemmelaget finner vi Antonsen og Kitolano som begge står med 4 mål før kveldens kamp. Like bak de to finner vi Azemi & Opsahl med 3 mål hver.
  • Skal vi følge statistikken vil kveldens oppgjør ikke bli noen målfest. TIL er det laget i OBOS som slipper inn færrest scoringer (10 mål i mot), mens LSK slipper inn nest færrest (15 mål i mot).
  • Samtidig er det viktig å få med seg at Gutan til nå i årets sesong har scoret over 2,2 mål pr hjemmekamp. 
  • De siste fem oppgjørene mot TIL har stort sett gått i gått i LSKs favør. I vinter slo vi Tromsø 2-0 hjemme i LSK-Hallen. De 4 tellende oppgjørene før treningskampen har endt med 3 LSK-seiere og 1 uavgjort.
  • Før sesongen hentet TIL hjem Gaute Helstrup fra HamKam, Helstrup har med andre ord vært innvolvert både i ligaens beste, og dårligste lag i inneværende sesong.
  • Fra Kamma har også Tromsø nylig hentet Lars Gunnar Johnsen på en kontrakt som i første omgang strekker seg ut året.

 

Annonse fra Obos-ligaen: