Før Raufoss - Tropp & Analyse

Geir Bakke stiller med en uforandret tropp til kveldens hjemmekamp mot Raufoss. Vi forventer et spennende møte mot et lag som også har slitt med å omgjøre målsjanser til scoringer denne sesongen.

Annonse:

Disse 20 er i dagens kamptropp:

Mads Hedenstad Christiansen, Jo Coppens, Simen Kind Mikalsen, Tobias Salquist, Simen Rafn, Kaan Kairinen, Torbjørn Kallevåg, Ifeanyi Mathew, Thomas Lehne Olsen, Sindre Mauritz-Hansen, Fredrik Krogstad, Kristoffer Ødemarksbakken, Ebiye Moses, Magnus Knudsen, Philip Slørdahl, Marius Amundsen, Lars Mogstad Ranger, Alexander Hrcka Sannes, Aleksander Melgalvis og Daniel Gustafsson.

Kveldens Motstander - Raufoss:

Før kveldens kamp står bortelaget med 8 poeng og en 11. plass i OBOS-ligaen. De har til gode å vinne de siste fire rundene og bortestatistikken viser kun ett fattig poeng og -6 mål på bortebane så langt i årets sesong. 

Kaptein og keeper på Raufoss, Ole Kristian Lauvli, har på tross av å ha sluppet inn en del mål, hatt en relativt god start på sesongen og har i flere kamper vært en matchvinner i buret for laget som også er kjent for sine gule og sorte drakter. 

Med både Emil Breivik og Lasse Berg Johansen ute med karantene på grunn av gule kort er Raufoss-trener, Christian Johnsen, nødt til å sette sammen en ny midtbane for dagen. 

Fremover på banen har Raufoss slitt med noe av de samme utfordringene som LSK har hatt. Nemlig effektivitet forran mål og det Raufoss selv sier er mangel på fandenivoldskhet inne i boksen. 

Toppscorer på Raufoss er Kristoffer Nessø som står med 4 mål før dagens runde.

Se "Før Matchen" sendingen i vinduet under:


 

Annonse fra Eliteserien: