Folkefest og strålende inne-KM

Masse folk, spenning og glade vinnere. Helgens inne-KM i LSK-hallen ble som vanlig en herlig affære for lokalfotballen.

Annonse:

- 186 lag deltok i det som ble et vellykket arrangement der det ble spilt på fire baner med 18 minutter lange kamper. En positiv endring som mange syntes var publikumsvennlig med måltavle på hver bane og bedre plass enn tidligere. Det var godt med publikum og mange jevne og spennende kamper, forteller fungerende administrativ leder for bredden, Anne Margrethe Horvei Barnevik.

Hun sender en stor takk til alle som bidro til arrangementet.

- Dugnadsånden var fantastisk! Mange foreldre stilte både på en, to og tre vakter. Vi har også en frivillig gjeng som er helt avgjørende for at arrangementet kan gjennomføres. Enkelte var til stede gjennom hele inne-KM og la ned over 50 arbeidstimer. Gatelaget til LSK var også representert med mange ivrige banevakter i sekretariatene, og vi er veldig takknemlige for deres bidrag.

SEIERSGLEDE: Det jubles godt når man vinner inne-KM!
SEIERSGLEDE: Det jubles godt når man vinner inne-KM!

Fet vant J17-finalen etter en tøff kamp mot Skjetten som måtte avgjøres etter straffer. Rælingen vant J15 med LSK på sølvplass.

Skjetten 2 vant seniorklassen for menn, Kløfta vant G19 og Lørenskog gikk til topps i G19.

LSK gjorde det godt på jentesiden med gull til rekruttjentene og bronse til A-laget.

- Jeg vil berømme jentene som har utviklet seg godt gjennom hele året og vi har fått satt en god treningsmentalitet. Jentene er unge, så vi skal ha tålmodighet, men vi fortsetter å være fremoverlente der vi hele tiden pusher detaljene. Spillerne responderer veldig godt og vet hva som kreves i utviklingsløpet, sier J17-trener Thomas Flaten.

Annonse fra Eliteserien: