Se høydepunktene: Festaften på Åråsen - banket Molde!

(Lillestrøm - Molde 2-1) Scoringer av Kristoffer Tønnessen og Akor Adams sørget for at regjerende seriemester Molde ble slått på Åråsen.

Annonse:

Allerede etter fire minutter headet Kristoffer Tønnessen en presis Gjermund Åsen-corner i mål. Det skjedde etter at Molde hadde lagt igjen tre mann i angrep på corneren, noe som gjorde at Tønnessen fikk mer rom å boltre seg i.

- Det var en veldig deilig følelse. Molde var så frekke at de la igjen tre mann i angrep der. Det tror jeg de angret på fort. Det var godt å utnytte alle rommene de ga oss i boksen på den corneren, sier Tønnessen.

HØYTFLYVENDE: Kristoffer Tønnessen steg høyt til værs og headet inn 1-0 allerede etter fire minutter. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Emil Breivik utlignet til 1-1 etter 34 minutter, men bare to minutter senere kunne Akor Adams sette inn 2-1 etter et strålende innlegg fra Lars Ranger.

Mot slutten av første omgang fikk vi tidenes første VAR-situasjon på Åråsen da Magnus Wolff Eikrem først fikk gult kort for å ha stemplet Gjermund Åsen på leggbeinet. Men etter å ha sjekket situasjonen på VAR-skjermen omgjorde dommer Ola Hobber Nilsen det til rødt kort.

Med 11 mot 10 mann resten av kampen hadde LSK ganske god kontroll på den regjerende seriemesteren, men de siste ti minuttene presset Molde på for en utligning - uten å lykkes.

Alt i alt tok Lillestrøm - som også hadde en Akor Adams-heading i tverrliggeren - en fortjent seier. Nå venter Bodø/Glimt i semifinalen i cupen på Åråsen på onsdag. Her kan du kjøpe billett til kampen!

PS! Kristoffer Tønnessen måtte ut med en skulderskade etter 30 minutter, men det meste tyder på at det ikke er snakk om noe alvorlig.

- Jeg tror det skal være mulig å rekke kampen mot Bodø/Glimt, sier Tønnessen.