Fem Lillestrøm-jenter tatt ut til talentleir

Fem Lillestrøm-jenter er tatt ut til Equinor Talentleir i Porsgrunn i perioden 29. juni - 3. juli: Helene Veum (LSK Kvinner), Thea Mikkelsen (LSK Kvinner), Ane Wedde Buer (Lillestrøm), Mari Wenger (Lillestrøm) og Saga Håkansson (Lillestrøm).

Annonse:

På J15 er det tatt ut et landslag og et skyggelandslag, mens det på J16 kun er tatt ut et skyggelandslag siden J16-landslaget skal delta i nordisk mesterskap i denne perioden i Sverige. På J14-nivå er tatt ut to sidestilte tropper.

Mest Lest

 - Noen er her for første gang, mens andre er på vei til sin tredje samling i Porsgrunn. Felles for alle er at de er vurdert til å være blant landets aller største talenter. De har overbevist mange på veien for å bli tatt ut, og vi har tatt ut disse spillerne fordi vi mener de har noen egenskaper som på sikt kan gjøre de til en av «morgendagens helter», sier fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland, til fotball.no.

- Talentleiren er en viktig arena med tanke på spissing og finsikting inn mot landslag, men først og fremst skal det være en inspirasjonsarena. Forhåpentligvis gir en slik samling spillerne et ekstra «boost» og viktig læring som de tar med seg hjem i klubbhverdagen sin, sier Grøttland. 

Her kan du se samtlige spillere som er tatt ut til talentleiren!

Annonse fra Eliteserien: