Felt C-kompiser bidrar i kronekampen

Bølgen med støttespillere til søndagens kronekamp mot Bodø/Glimt dundrer videre: Nå har også to ulike kompisgjenger fra felt C på Åråsen meldt seg som bidragsytere.

Annonse:

- Jeg synes det er fantastisk å se hvordan hele Fugla-familien har mobilisert til #VIERLSK-kampen. Det varmer veldig. Vi er en kompisgjeng som har sittet på rad 9 og 10 på felt C i mange år, og de fleste ønsket å bidra slik at vi til sammen støtter klubben med én krone per tilskuer mot Glimt, sier initiativtager Jan Frode Trondsen, populært kalt «Jofle».

Her kan du kjøpe billetter til #VIERLSK-kampen mot Bodø/Glimt.

Han var selv blant lederskikkelsene da Kanari-Fansen ble etablert i 1992, og har fulgt LSK i tykt og tynt i mange år.

- Selv om ikke alt har gått på skinner de siste årene, er det så mye fint man kan si om Sportsklubben. Ikke minst det enorme engasjementet blant fansen. Nå håper vi folk virkelig møter opp på søndag - slik at både klubben tjener penger og at laget får solid støtte fra tribunen, sier Trondsen.

Også en gruppering som kaller seg «Vintage Felt C» ønsker å bidra med 50 øre per tilskuer mot Bodø/Glimt. Dermed er vi totalt oppe i 182,50 kroner per tilskuer på søndagens oppgjør. Rekorde fra 2015 på 120 kroner til klubben for hver publikummer er for lengst smadret. Et stort takk til alle som bidrar.

Torsdag formiddag var det solgt 4610 billetter til kampen.

Les også: LSK-gutta i Molde støtter #VIERLSK-kampen

Har du også lyst til å bidra på kronekampen? Send en mail til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: