Felt av graverende dommerfeil - igjen

(Lillestrøm - Bodø/Glimt 1-4) LSK skapte mange målsjanser og var i store periode meget gode, men som på Lerkendal sist: Dommerteamet - her ved hoveddommer Tore Hansen - gjorde kampavgjørende feil da det gjaldt som mest.

I den svært viktige toppkampen skulle nok en gang avgjørende dommeravgjørelser gå i LSKs disfavør.

I forrige runde var ledermålet til Rosenborg soleklar offside. I kveldens viktige medaljekamp mot Bodø/Glimt skulle ingen av Glimts to første mål vært godkjent, spør du oss.

TRIBUNESTØTTE: Over 100 personer tok turen fra Nesbyen IL for å heie på Espen Garnås og LSK.

0-1 kom etter et frispark der Espen Garnås utfører det som mange vil mene er en solid sklitakling der han er først på ballen i duell med en Glimt-spiller. Dommer Hansen dømte derimot frispark til bortelaget, og det frisparket endte med at Ulrik Saltnes headet Glimt i ledelsen etter 29 minutter.

Tre minutter senere utlignet Ylldren Ibrahimaj fullt fortjent til 1-1 på det gode innlegget fra Vetle Dragsnes.

En meget god første omgang ble avsluttet med mye bra LSK-spill, men lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Så - etter 52 minutter - skjer det håpløse: En tydelig offside-plassert Runar Espejord ballen i mål - uten at en godt plassert assistentdommer klarer å få det med seg.

Dermed må LSK jage utligning utover i omgangen. Hjemmelaget skaper noen store sjanser, men klarer ikke å sette ballen i mål. I stedet får Glimt mye rom å boltre seg i og scorer to ganger til i sluttminuttene.

PS! Over 100 personer fra Nesbyen IL hadde tatt den lange turen til Åråsen for å heie på bygdas store fotballsønn Espen Garnås og LSK. De lagde en herlig stemning, og Lillestrøm Sportsklubb håper dere fikk fin opplevelse - selv om resultatet ble skuffende.