Va2503-2

Felix Vá klar for LSK: - Mange kan glede seg

Felix Vá (25) blir LSK-spiller i hvert fall fram til sommervinduet etter at vi er blitt enige med Djurgården om en låneavtale. Sportssjef Simon Mesfin mener Åråsen-publikummet kan glede seg til å se den lynraske vingen i aksjon.

Annonse:

- Det er en stor glede å være her i en så stor klubb i Norge. En god mulighet for meg til å nyte fotballen og hjelpe laget, sier den lynraske vingen.

- Jeg tror mange kan glede seg til å se en artig spiller på banen. Felix Vá kommer med mange fine offensive kvaliteter, spesielt det med å utfordre motstanderen én mot én. Det kan bli ganske artig på Åråsen. Han kan spille på begge kanter og kan også være en hengende spiss, sier sportssjef Simon Mesfin.

Les også: Ranger med ny kontrakt - tror på LSK-medalje

Mange landskamper for Angola

MEDISINSK TEST: Felix Vá ble i går klarert for spill av LSKs fysiske trener Geir Kåsene. Foto: Emil Saglien Ruud, Megapiksel
MEDISINSK TEST: Felix Vá ble i går klarert for spill av LSKs fysiske trener Geir Kåsene. Foto: Emil Saglien Ruud, Megapiksel

25-åringen, som har 33 A-landskamper for Angola, kom til nest øverste nivå i Portugal som 18-åring før veien gikk videre til Kypros. Der spilte han for Pafos og Apollon Limassol. I fjor sommer ble han kjøpt til svenske Djurgården. I Stockholm-klubben er det blitt 11 kamper og to mål.

Nå har Lillestrøm sikret seg en låneavtale fram til sommervinduet med opsjon på kjøp.

- Jeg er en rask spiller som liker å utfordre én mot én. Og selvsagt score mål og bidra til målgivende pasninger, sier Felix Vá.

- Hvor rask er du?

- Jeg er rask. Du får se det på banen, svarer han med et smil.

Klokka 11.30 trener 25-åringen for første gang med sine nye lagkamerater i det som blir årets første gresstrening på Vigernesjordet for LSKs del. Arbeidstillatelsen er ennå ikke formelt i orden, men forhåpentligvis blir han klarert til mandagens serieåpning - selv om påskedagene kan skape utfordringer med å få alt på plass.

Les også: Tidenes premiedryss i Eliteserien Fantasy!

Se video-intervju med Felix Vá og Simon Mesfin:


Annonse fra Eliteserien: