Feiret med fansen etter at plassen ble reddet

Jörgen Lennartsson, Arild Sundgot, resten av støtteapparatet og spillerne møtte supporterne på Martins etter at plassen i Eliteserien ble reddet med 2-0-seieren over Kristiansund.

Annonse:

Stemningen var naturlig nok stor da LSK-spillerne ankom fotballpuben like før klokka 23.00 lørdag kveld. Patrick Ween intervjuet både Frode Kippe, Erling Knudtzon, Daniel Pedersen og Arnór Smárason - til stor jubel fra de mange fremmøtte.

- Det er en fantastisk prestasjon at en klubb som Lillestrøm ikke har vært nede i en lavere divisjon på så mange år. Det er kultur og tradisjon. Og fantastiske supportere, sa Kippe mens glade LSK-tilhengere skålte rundt ham.

- Man vet at dette betyr veldig mye for folk. Det er en god følelse å kunne være med på å bidra til at Lillestrøm er i Eliteserien også i 2019, sa Smárason.

- En herlig følelse. Jeg er utrolig glad for både supportere, spillere, støtteapparat og alle som jobber i klubben. Det er veldig godt at vi klarer å gjøre den beste kampen når vi har kniven på strupen. Jeg er imponert både over spillerne og supporterne. Vi står sammen om dette, og det er jo det som det handler om i en fotballklubb, sa Jörgen Lennartsson.

Kaptein Kippe sendte en ekstra takk til Erling Knudtzon som gir seg i Lillestrøm etter ni sesonger. Vi takker også Knudtzon for innsatsen - og ønsker ham lykke til videre i Molde.

Annonse fra Eliteserien: