Fantasy-klar? Bli med i LSK-ligaen

Seriestart nærmer seg - og det er også på tide å gjøre seg klar for spennende Fantasy-sesong. Bli med i LSK-ligaen!

Utover i fotballsesongen vil vi via våre kanaler følge utviklingen i LSK-ligaen. Vi håper så mange som mulig melder seg på, og vi vil selvfølgelig gjøre stas på den som vinner til slutt. Kode for LSK-ligaen: 26758-6253.

Etter onsdagens lunsj tok vi en prat med Thomas Lehne Olsen og Fredrik Krogstad om deres Fantasy-tanker. Se hele seansen her!

Begge er ivrige Fantasy-spillere, og har planer om å gjøre det bra også på den areanen i 2018.

- Det er veldig gøy. Jeg synes det er veldig artig med Fantasy i Eliteserien. Det er viktig på å ha med spillere som spiller fast. Så er det lurt å bruke så mye penger som mulig fremover i banen, sier Fredrik Krogstad.

Ti dager til første hjemmekamp - her kjøper du sesongkort!

Erling Knudtzon er priset høyest av LSK-spillerne med en prislapp på 8,5 millioner kroner, tett fulgt av Lehne Olsen på 8 millioner.

- Jeg har Bendtner på laget mitt. Jeg kommer meg ikke unna, selv om han er fryktelig dyr, sier Lehne Olsen, som ellers varsler for Branns Gilbert Koomson og Tromsøs Lasse Nilsen.

- Jeg har mest tro på å ha med spillere fra Rosenborg og Strømsgodset, i tillegg til spillere fra Lillestrøm. Det er viktig å finne poengplukkerne, sier Krogstad.

Trenger du tips? Her er Eliteseriens Fantasy-speider.

Annonse fra Eliteserien: