Familien Pedersen på besøk: Dejlig å være dansk i Norge

Daniel A. Pedersen har fått besøk av foreldrene Mona og Hans - og benyttet påskeaften til en bedre familielunsj i Holmenkollen.

Annonse:

Den danske midtbanespilleren - som har imponert stort etter overgangen i fjor sommer - stortrives i Norge og Lillestrøm. I påsken har foreldrene tatt turen fra Jylland, og med strålende solskinn har de hatt noen fine dager i sønnens nye hjemland.

- Vi hadde fri på lørdag, så da passet det bra å ta med mine foreldre og min samboer på en liten utflukt - blant annet til Holmenkollen. Det ble en meget hyggelig opplevelse i et fantastisk vær. Vi dansker er jo ikke vant til så mye utsikt, sier Daniel og ler.

Nå håper de alle at besøket fra Danmark skal toppes med tre poeng mot Molde på Åråsen andre påskedag.

- Vi er revansjelystne etter en skuffende prestasjon mot Sarpsborg. Selv om Molde kanskje er favoritt til å vinne Eliteserien, så mener jeg at vi kan slå alle lag hjemme på Åråsen. Og det hadde jo vært ekstra hyggelig å kunne gi mine foreldre en optimal avslutning på ferien deres i Norge. Hvilket betyr tre poeng mot Molde, sier Daniel A. Pedersen.

Han har virkelig funnet seg til rette med leilighet i Lillestrøm og styrmann på midtbanen i LSK.

- Jeg er veldig glad for at jeg skrev under for Lillestrøm. Vi har et spennende lag på gang, og vi har også et helt fantastisk samhold i hele klubben. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier 26-åringen.

Her kan du kjøpe billetter til Lillestrøm - Molde!

Annonse fra Eliteserien: