eXspend AS ny LSK-partner

Sponsornettverket fortsetter å vokse: Det fremadstormende og lokale IT-selskapet eXspend AS – her representert ved daglig leder Hans-Ingar Løvstad og salgsleder Beate Norbye Aas – har signert partneravtale med LSK og Anders Johansen.

Annonse:

Bedriften holder til i Kirkegata 3 i Lillestrøm og har hatt en voldsom vekst siden etableringen i 2018, og gleder seg til å bli en del av nettverket med nærmere 200 bedrifter.

- Vi ønsker å knytte tettere kontakt med lokalt næringsliv på Romerike. Både i form av å utveksle erfaring og forretning, men også ved å få inspirasjon fra andre. Vi ser også på LSK som kjernen i byen der vi ønsker å være synlige. LSK er Lillestrøm og representerer mye av stoltheten som lokalpatriotismen her handler  om. Møtene vi har hatt med LSK har vært gode, vi er stolte over planene LSK har – og de sammenfaller veldig med våre verdier og ambisjoner, sier Løvstad, som har signert som sølvpartner ut 2023-sesongen.

Her kan du bli bedre kjent med eXspend!

Totalt er det rundt 20 ansatte i bedriften som driver med IT-rådgivning på den ene siden, og konsulentformidling og bemanning på den andre.

- Det er mange bedrifter som sliter med å finne de riktige IT-løsningene, som ikke vet hvilke behov de har eller hvilke nye investeringer de bør gjøre. Vi hjelper rett og slett bedriftene med å ta de riktige veivalgene, og at de går for de riktige løsningene tilpasset sine behov – og som er kostnadsbesparende. Slik vil de få en enklere og mer effektiv hverdag. Konsulentbiten handler om å finne de riktige menneskene som kan utføre de endringene man skal gjennomføre. De kan enten ansettes eller leies inn, alt etter bedriftens behov, forteller eXspend-duoen.

Og tillegger:

- Utfordringen for mange kunder er at IT-teknologien utvikler seg så fort. Man blir fort passiv og tviholder på gamle løsninger som ikke er bærekraftige. Vi kan hjelpe til med nye og bærekraftige løsninger som er digitaliserte og fremtidsrettet. Her er skytjenester veldig viktig. Spesielt passer vi godt til små og mellomstore bedrifter. Hos oss kan de få stordriftsfordeler selv om de er små.

Salgs- og partneransvarlig Anders Johansen i LSK er svært glad for å få en lokal og ambisiøs partner som eXspend AS med på laget.

- En ung og spennende bedrift som passer svært godt inn i partnernettverket vårt. Vi gleder oss til et samarbeid som vi tror kan bli både fruktbart og langvarig, sier Johansen.

Annonse fra Eliteserien: