Europa-eventyret over: Royal Antwerp vant returkampen 2-0

(Royal Antwerp - Lillestrøm 2-0, sammenlagt 5-1) Så var Europa-eventyret over for denne gang for Geir Bakke og LSK. Mark van Bommels Royal Antwerpen vant returkampen i Belgia 2-0.

Annonse:

Pål-André Helland fikk en stor sjanse allerede etter to minutter, og hadde han scoret der ville nok kampen ha våknet til et større liv, men kantspilleren gikk for en ekstra finte inne i 16-meteren - og en belgier fikk klarert til corner.

PÅ ETTERSKUDD: Lars Ranger og LSK fikk det tøft i returkampen i Belgia. Foto: Remi Presttun

I stedet scoret Anthony Valencia på et strålende gjennomspill fra Radja Nainggolan etter 11 minutter, og da var avansementet i realiteten sikret for hjemmelaget.

Etter 69 minutter satte Royal Antwerp den endelige spikeren i kista ved å øke til 2-0.

Pål-André Helland fikk nok en stor mulighet til å score i sluttminuttene, men skuddet var ikke godt nok plassert - etter at innbytter Tobias Svendsen hadde funnet  Helland med en god pasning.

Men det ble bare nesten denne kvelden i glohete Antwerpen. Royal vant 5-1 sammenlagt.

- Vi må bare erkjenne at de var litt bedre enn oss i det meste, sier trener Geir Bakke.

Dermed er det Eliteserien som gjelder for LSK resten av sesongen. Søndag venter Jerv i Grimstad i en meget viktig kamp.