Et minne for livet: Norasonde, Heia ViTA og LSK i skjønn fotballforening

I går ble det arrangert fotballturnering der spillere fra Norasonde, Heia ViTA og LSK ble mikset sammen - til stor glede for alle involverte.

Annonse:

- Et minne for livet for både de og oss. Det varmer hjertet å se ekte fotballglede på denne måten, og det gir oss masse energi og viktige perspektiver, sier Lillestrøm-trener Andreas Georgson, som var særdeles positivt innstilt til å ta med seg laget på en liten ekstraøkt etter mandagens ordinære trening.

LSK har et godt samarbeid med Heia ViTA og Norasonde - som blant annet består av at sistnevnte bidrar til å rydde Åråsen i etterkant av hjemmekampene.

NAVNEBRØDRE: Marius (til venstre) hjelper til å rydde Åråsen etter hjemmekamper, mens Marius (til høyre) styrer midtbanen på A-laget.
NAVNEBRØDRE: Marius (til venstre) hjelper til å rydde Åråsen etter hjemmekamper, mens Marius (til høyre) styrer midtbanen på A-laget.

Denne uken var det tid for å samle troppene i en felles og morsom aktivitet som også inneholdt grilling i etterkant av fotballturneringa. 

- Dette ble en fantastisk dag med stor fotballglede og humør. Moro å se at en sånn turnering kan gi så mye for både Norasonde, Heia ViTA, LSK og deltagerne. Vi ønsket å skape en flott dag sammen og sørge for at spillerne fra Norasonde og Heia ViTA fikk en bra gjennomkjøring før de skal delta i turneringer senere i sommer. Gøy at det ble så vellykket, og det var tydelig at det var inspirerende for våre spillere, sier LSKs prosjektleder Jørgen Heen Enger.

Vi retter en stor takk til Garçon, Rosenberg og REMA 1000 Meierikvartalet som var med på å sponse arrangementet på treningsfeltet!

Les også: LSK-partnere med fokus på bærekraftsmålene

Fakta om Norasonde:

FORNØYD: - Dette gir oss masse energi og viktige perspektiver, sier LSK-trener Andreas Georgson om mandagens arrangement.
FORNØYD: - Dette gir oss masse energi og viktige perspektiver, sier LSK-trener Andreas Georgson om mandagens arrangement.

Norasondegruppen er en ideell sosial entreprenør med over 60 års erfaring, vi jobber med å fremme arbeidsinkludering, utdanning og et bærekraftig samfunn. Vi tilbyr tjenester til privat og offentlig sektor, blant annet gjennom arbeidsrettede tiltak, utdanning, språkopplæring og HR-tjenester. Vi jobber på oppdrag fra NAV, kommuner og næringslivet. Vi tror på inkludering og verdsetter mangfold. Vår lidenskap er å styrke den enkeltes muligheter og bidra til utviklingen av menneskelige ressurser i virksomheter.

Her kan du bli bedre kjent med Norasonde!

Fakta om Heia ViTA:

Heia ViTA as ble etablert høsten 2008 og godkjent som tiltaksarrangør av NAV. Per i dag tilbyr vi 18 VTA-plasser (for personer med nedsatt funksjonsevne/uføretrygd), og 18 AFT-plasser (arbeidsforberedende trening), samt at vi tilbyr lærekandidatordning i samarbeid med OKvekst.

Her kan du bli bedre kjent med Heia ViTA!

Se video fra arrangementet - og intervju med Marius og Marius:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 18.06.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)