Erik Karlsens Postrom Maskiner ny LSK-partner

Det er en stor glede å ønske den tidligere Lillestrøm-spissen Erik Karlsen velkommen tilbake til Fuglafamilien: 67-åringens selskap Postrom Maskiner AS blir nå med i LSKs sponsornettverk.

Annonse:

- Vi har vært med før, og vi er glade for å være tilbake, sier Erik Karlsen - som også deltok på årets kick off fra Lillestrøm Kultursenter (se bildet over).

Han satte det som trolig er en uslåelig rekord i Eliteserien da han scoret hattrick på cirka to minutter og 30 sekunder i 1977.

Les også: Erik Karlsen: - Jeg ble fisket opp av Ivar Hoff

Karlsen ble både serie- og cupmester med LSK på 1970-tallet, og har senere gjort karriere også i næringslivet med sitt Postrom Maskiner.

Karlsen er fortsatt innom kontorene på Grorud, men holder seg nå mest i bakgrunnen som majoritetseier. Daglig leder Tom Erik Harnes, som også er glad i LSK, styrer virksomheten som nå først og fremst satser på printere.

Her kan du bli bedre kjent med Postrom Maskiner AS!

Key Account Manager Geir Arne Hansen vil være den som i størst grad følger opp partnerskapet med LSK. 

- Vi gleder oss til å bli en del av nettverket, og ser fram til å gjøre business med de andre partnerne. Jeg har hørt veldig mye bra om partnervirksomheten til LSK, og vi tror på en innholdsrik høst både på banen og blant sponsorene, sier Hansen.

Ikke minst håper han at printerne fra Kyocera vil bli et populært produkt blant de over 170 bedriftene som i dag er en del av Lillestrøms sponsornettverk. 

Karlsen gleder seg stort over den fine utviklingen årets LSK-mannskap har hatt under kyndig ledelse av hans gamle venner fra tiden i Strømmen, Geir Bakke og Petter Myhre.  

- Det så litt uferdig ut, men det har vokst seg til å bli et godt lag. Resultatene taler for seg selv. Jobben til trenerne er å få spillerne til å virke, og jeg er veldig glad for at man har fått til et fint lag. Nå er man i vekst. Jeg tror det kan ende bra i år, sier Karlsen.

Les også: Investere i bedriftens vekst? Bli LSK-partner!

 

Annonse fra Eliteserien: