Erik Karlsen (66) gjør comeback - fem år etter siste Old Boys-kamp

Mannen med Eliteseriens raskeste hattrick, Erik Karlsen (i midten på bildet), gjør comeback på Åråsen i dag - i en alder av 66 år.

Annonse:

Den tidligere LSK-spissen er den eldste spilleren på banen når LSK All Stars møter Folkets lag til showkamp med avspark klokka 16.30.

- Det er vel fem år siden sist jeg var med på Old Boys-fotball på Strømmen. Men dette blir morsomt. Selv om det muligens blir feige lag - i favør LSK-laget, sier Karlsen.

Han ble hentet fra Strømmen til LSK av Ivar Hoff og var med på hele reisen fra 3. divisjon i 1973 og til The Double i 1977. Og det var i jubelsesongen for 42 år siden han sto for den bortimot uslåelige rekorden med å score hattrick på to minutter og 30 sekunder mot Mjøndalen.

Kampen dømmes for øvrig av tidligere toppdommer Tor Møien. Med seg som assistentdommere har han Ann Wenche Kleven og Glenn Due Sørensen.

Vi oppfordrer publikum til å innta Åråsen allerede fra klokka 16.00 søndag. Da får dere med dere både intervjuer og legendenes oppvarming. Hovedkampen Lillestrøm - Kristiansund har avspark 18.00.

Her kan du kjøpe billett til søndagens Åråsen-begivenheter!

Se God Fugl-intervjuet med Erik Karlsen fra 2017:


Annonse fra Obos-ligaen: