Erik Brenden signerte ny kontrakt

Erik Brenden har i dag skrevet under ny kontrakt med Lillestrøm Sportsklubb ut 2019-sesongen. Nå ser han frem til å bygge videre på den positive avslutningen laget fikk i fjor, og tror på et godt år.

Annonse:

Etter å ha vært mye på benken det første halvannet året på Åråsen, kjempet han seg til langt mer spilletid i siste halvdel av 2017-sesongen. Nå føler han seg klar for å ta nye steg.

- Det var en litt tung periode hvor jeg satt mye på benken, men jeg er godt fornøyd med utviklingen jeg har hatt. Jeg føler meg som en Eliteserie-spiller, og er klar til å ta en fast plass på laget, sier han.

Sportssjef Simon Mesfin er strålende fornøyd med å ha med Brenden videre:

- Vi er glade for å ha fått re-signert Erik. Vi har hatt en god og positiv dialog helt siden i fjor sommer. Det er absolutt behov for hans tjenester i klubben. Vi så utover høsten at han var en sterk bidragsyter til den gode sesongavslutningen vi fikk. Som folk flest fra Trysil-traktene, er han hel ved. Han bidrar både på og utenfor banen, sier sportssjef Simon Mesfin.

Den ferske norgesmesteren mener det ikke er så mye som kan toppe et NM-gull i norsk fotball, men samtidig er han krystallklar på at laget har alle muligheter for å gjøre en betydelig bedre sesong i serien i år. Han ser ingen grunn til at man ikke kan kjempe om medalje. 

- Vi har en fin spillergruppe her, som jeg trives veldig godt i. Med en god oppkjøring, er jeg helt sikker på vi kommer til å gjøre det godt. Med maks uttelling har jeg tro på medalje. 

Familien Brenden er for øvrig ikke ukjent med medaljer fra idrettens verden. Broren til bestefaren er selveste Hallgeir Brenden. Langrennskongen, som døde i 2007, ble dobbelt olympisk mester på 1950-tallet.

- Det var godt å få inn en tittel i fotball i familien, men det blir vanskelig å overgå prestasjonene til Hallgeir, avslutter 23-åringen. 

Har du ikke kjøpt sesongkort for 2018 enda? Det kan du gjøre her!

Annonse fra Eliteserien: