Eric Taylor klar for LSK

Etter å ha trent med LSK i over en måned er det klart: Eric Taylor (20) spiller for LSK i 2022.

Annonse:

Midtbanespilleren fra Ghana - som sportssjef Simon Mesfin og trener Geir Bakke fattet interesse for på scouting-turen til Nigeria før jul - har imponert stadig mer. Nå er det klart at LSK leier unggutten fra ghanesiske New Life Academy i 2022. Lillestrøm har også inngått en opsjonsavtale på kjøp.

- Vi har hatt Eric her siden 18. januar. Han har brukt tid til å akklimatisere seg, og har vokst mer og mer for hver uke som har gått. Eric er en del av et akademi med en fremtidsrettet eier, og de har gått med på en låneavtale, i første omgang ut året. Det er en vinn-vinn-situasjon for alle parter. Det gjør at Eric får mer tid til å vise seg fram, og vi får mer tid til å vurdere ham, sier Simon Mesfin.

Den ballsikre midtbanespilleren var et stort smil her i Marbella da det ble klart at overgangen var i orden.

- Jeg er veldig glad, og jeg ser fram til å bli en del av laget i tiden fremover. Jeg følte at det var litt vanskelig for meg da jeg kom til Lillestrøm i starten. Alt var annerledes. Måten man spiller på, tempoet, været og mye annet. Men jeg føler at jeg har blitt bedre og bedre, sier Eric Taylor.

- Hva vil du si til LSK-supporterne nå som det er klart at du blir her?

- Jeg vil gjerne si til fansen at de bør følge med på Eric i år! Hehe. Og at jeg er en angrepsvillig spiller som alltid gir mitt beste for laget, svarer 20-åringen.

Overgangen er et resultat av speiderturen som trener Geir Bakke og sportssjef Simon Mesfin tok til talentturneringen som agent Atta Aneke arrangerte i Nigeria i november.

- Vi blinket oss ut Eric på turen vår til Nigeria. Han var en av de aller beste av de 150 beste spillerne vi så i turneringa som Atta Aneke arrangerte. Han har brukt litt tid på å kunne vise det han viste der nede, men nå ser vi mer og mer av de kvalitetene vi så der nede. Det er ingen tvil om at Eric er en talentfull spiller. Nå gleder vi oss til å jobbe videre med ham den kommende sesongen, sier Mesfin.

Les også: Herlige jubelscener på dagens trening

Annonse fra Eliteserien: