Equipo øker til sølvpartner, Canon Norge forlenger og Sabrura ny partner!

Etter to år som bronsepartner tar lift- og maskinutleie-selskapet Equipo sats og blir sølvpartner i LSK. Canon Norge har også signert på en ny sølvpartner-avtale mens Sabrura kan ønskes velkommen som splitter ny samarbeidspartner.

Annonse:

- Vi forlenger og øker vårt engasjement fordi vi mener det er viktig å være med i LSK sitt nettverk og delta på aktiviteter og arrangementer. At dette i tillegg er med på å støtte LSK sin sportslige drift er for oss en bonus. Nå har vi muligheten til å bidra i enda større grad enn de to foregående årene, og ser frem til et godt samarbeid med LSK og alle sponsorene i poolen, sier daglig leder Henrik Sognnæs i Equipo AS.

Han er tydelig på hva som er bra med LSKs partnernettverk.

- En aktiv sponsor i LSK’s sponsorpool skaper business for sin bedrift. Punktum, ser Sognnæs, og utdyper:

- Både når det kommer til salg av produkter og tjenester, men også når det gjelder gode innkjøpsavtaler, pålitelige leverandører og nettverksbygging. Vinn-vinn for alle parter. Nettverket består av en gjeng med forskjellige selskaper, og menneskene i disse selskapene, som er flinke til å drive business seg imellom, gir hverandre muligheten og viser hverandre tillit. For oss, et ungt, lokalt selskap i Lillestrøm er det meget viktig å være med i nettverket til LSK.

Her kan du bli bedre kjent med Equipo AS!

Hassan Nouri i Canon ser fram til å videreutvikle det 23 års lange engasjementet til LSK og alle de 190 andre sponsorene som er med i klubbens bedriftsnettverk.

NY AVTALE: Herman Berger og Hassan Nouri i Canon Norge fortsetter som sølvpartner i LSK.
NY AVTALE: Herman Berger og Hassan Nouri i Canon Norge fortsetter som sølvpartner i LSK.

- Som ledende leverandør av nyskapende dokumentløsninger, kan vi bidra til økt effektivitet og lønnsomhet for våre kunder. Våre løsninger kombinerer hardware, software og tjenester tilpasset den hybride arbeidsplassen. Vi har gode løsninger innen print, automatisering og digital dokumenthåndtering som bidrar til økt effektivitet og sikkerhet uansett hvor du jobber fra, sier Hassan Nouri.

Bli bedre kjent med Canon Business Center Romerike her!

- Canon tilbyr også helhetlige sikkerhetstjenester som hjelper våre kunder å møte sine sikkerhetsutfordringer. Alle våre kunder skal være trygge på at vi er oppdatert på, og forstår hva som kreves og forventes av en moderne IT-leverandør. Vi brenner for sikkerhet og sikkerhetsfunksjonalitet er en del av alle våre produkter og tjenester. Jobber du innen grafisk industri og produksjon kan vi levere et bredt spekter av markedsledende og innovative produksjonsløsninger og tjenester som gjør det mulig for våre kunder å skape ny business. Vi har landsdekkende service og dyktige spesialister som sikrer at kundene får optimal kvalitet, produktivitet, oppetid og effektive arbeidsprosesser.

KYOSEI: Canons bedriftsfilosofi: «Leve og arbeide sammen for et felles gode».
KYOSEI: Canons bedriftsfilosofi: «Leve og arbeide sammen for et felles gode».

- I Canon har vi fokus på reduksjoner i ressursforbruk og resirkulering, for å bidra til utviklingen av en sirkulær økonomi. Vi tilstreber å redusere CO2-utslipp gjennom alle stadier av produktets livssyklus.

Canon har også forpliktet seg til å tilpasse driften etter FNs bærekrafts mål, som er skapt for å oppnå en bedre og mer bærekraftig fremtid for alle. Målene tar opp de globale utfordringene vi står overfor.

-  Det er i samsvar med FNs bærekraftsmål for å skape en mer bærekraftig nåtid og fremtid ved å håndtere vår miljømessige og sosiale påvirkning, sier Nouri, som også er opptatt av å være en aktiv partner i LSK-nettverket.

- Vi er representert på alle frokostmøter og er med på alle hjemmekamper. I tillegg ønsker vi ikke minst å bygge videre på de gode relasjonene i nettverket gjennom å delta på minst to turer i året der alle partnerne er med. Vi ønsker å bygge videre på det gode samarbeidet med både LSK og kundene vi har gjennom dette partnerskapet, sier Nouri.

NY PARTNER: Jøran Kval og Charlotte Kval i Sabrura har signert på bronseavtale med LSK og Kari Herredsvela.
NY PARTNER: Jøran Kval og Charlotte Kval i Sabrura har signert på bronseavtale med LSK og Kari Herredsvela.

Det er også gledelig at en delikatesse-nykommer i Lillestrøn sentrum blir en del av sponsorfamilien. Sabrura Lillestrøm åpnet i desember 2023 og er nummer 38 i rekken av Sabrura-etableringer i Norge. Restauranten er lokalisert i Meierikvartalet i hjertet av Lillestrøm, og er mest kjent for sin varierte og rimelige buffet. Den står alltid klar med fersk sushi og andre asiatiske smaker. Dumplings, vårruller, kyllingsticks, fishsticks og asiatisk salat – favorittene venter på rekke og rad.

- Etter å ha tilbrakt over 15 år i logistikkbransjen ønsket jeg å gå tilbake til mine opprinnelige røtter som kokk. Ikke nødvendigvis lage mat, men å drive et eget har vært en drøm som har blitt sterkere og sterkere de siste årene. Da jeg så at Sabrura skulle etablere seg i Lillestrøm og at de søkte en eier/daglig leder, så valgte jeg å gå all in på den muligheten. Heldigvis trakk jeg det lengste trådet i sterk konkurranse fra mange dyktige søkere, og da gikk jeg bort i fra en trygg tilværelse på kontor og over til noe helt nytt og spennende. Selv om det har vært både blod, svette og tårer i perioden fem til åpning har jeg ikke angret et sekund, forteller Charlotte Kval.

Her kan du bestille bord eller mat fra Sabrura Lillestrøm!

- Noe av det første mannen min sa etter at jeg kjøpte restauranten var at vi må få til et samarbeid med LSK. Selv om jeg er svensk så har til og med jeg forstått den sterke posisjonen «Fugla» har i bybildet. For mange er Lillestrøm by synonymt med LSK, og dermed er det også den største lokale merkevaren vi kan assosiere oss med. Når jeg i tillegg jeg fikk høre om alt det positive LSK bidrar med rent samfunnsmessig så var jeg solgt. Jeg håper naturligvis at samarbeidet med LSK både vil gi oss større synlighet, men også en mulighet til å bli en del av bedriftsnettverket i Lillestrøm. Vi ønsker å være en aktiv bidragsyter i nærmiljøet og vi håper og tror at vi gjennom avtalen med LSK kan nå ut til en større del av lokalbefolkningen og det lokale næringslivet, tillegger hun.

- Målet vårt for 2024 er å etablere oss som en stabil aktør i Lillestrøm og danne grunnlaget for en langsiktig eksistens. Vi ønsker fornøyde kunder som kommer tilbake til oss med jevne mellomrom, og vi er opptatt av at være gjester føler de får valuta for pengene. Samtidig er Lillestrøm en by og kommune i sterk vekst og vi ønsker også at folk skal få øynene opp for Meierikvartalet generelt. Det kommer til å åpne flere serveringsteder her i løpet av året, og vi har en målsetning om å bidra med at dette blir et levende kvartal som folk ønsker å besøke. Sånn sett ser vi på de andre bedriftene i kvartalet som samarbeidspartnere og ikke konkurrenter. Når vi får på plass uteserveringen innen sommeren tror jeg dette skal bli meget bra!

Vi takker for tilliten og gleder oss til et spennende år både på og utenfor banen med Equipo, Canon Norge, Sabrura og alle de andre partnerne våre!

Annonse fra Eliteserien: