Energima skrev ny LSK-avtale

Salgssjef Espen Søgård fortsetter med å signere nye sponsoravtaler. I dag ble han enig med Energima om en ny toårsavtale.

- Energima har vært med oss siden 2014, og ønsker å være med videre. Det er vi veldig glade for. Da gjør vi jo noe riktig, sier Espen Søgård.

Annonse:

Selskapet har tilholdssted både i Oslo og på Skjetten, og er svært fornøyd med at en ny partneravtale med LSK er i boks.

- Energima er et solid firma som er i god vekst. Vi driver med energi, ventilasjon og kjøling både når det gjelder rehabiliering og nybygg. Stort sett alt som har med drift av bygg å gjøre. Vi er Oslo-basert, men har også en avdeling på Romerike - og vi satser på å bli landsdekkende, sier serviceingeniør Morten Gustavsen i Energima.

- For oss som er en klubb som eier litt eiendom og bygg, så er det veldig bra å ha med Energima som utfører service på byggene vi har, tillegger Espen Søgård.

Gustavsen har i mange år selv vært LSK-patriot, og er optimist foran nok en sesong på øverste nivå.

- Jeg er fra Lørenskog og begynte å gå på Åråsen på 1970-tallet. Jeg har vært med siden Tom Lund-tiden, og her om dagen fant jeg faktisk Lillestrøm-kassetten fra den gangen corner var mål. Jeg har god tro på årets lag, sier Gustavsen.

Se LSK Live før serieåpningen mot Bodø/Glimt!

Annonse fra Eliteserien: