Endelig - Sheriff Sinyan tilbake på fotballtrening

I dag kunne en blid Sheriff Sinyan ta på seg fotballstøvlene igjen for å være med på LSK-treninga ute på Åråsen-matta. Den langtidsskadde 21-åringen tror han rekker å spille kamper i år.

Annonse:

Mens lagkameratene trente for fullt ute på den solfylte hjemmebanen tirsdag, kjørte Sinyan noen rolige øvelser sammen med fysisk trener Geir Kåsene og Erling Knudtzon - som ikke ville risikere noe dagen før 16. mai-kampen på Lerkendal.

For første gang i år kunne endelig den uheldige Holmlia-gutten trene med fotballsko.

- Det er lenge siden. Deilig å komme seg ut for å spille fotball igjen. Nå ser jeg lyset i tunnelen, sier Sheriff Sinyan.

Her kan du kjøpe billett til Åråsen-kampen mot serieleder Brann 21. mai!

Det er snart halvannet år siden han pådro seg den alvorlige kneskaden som satte en midlertidig stopper for karrieren som var i ferd med å ta av etter noen strålende kamper på tampen av 2016-sesongen. Fysisk trener Geir Kåsene håper og tror at unggutten kan trene for fullt med A-laget i juli.

Ikke rart Sinyan strålte om kapp med sola tirsdag.

- Det går fremover. Det er jeg glad for. Jeg har hatt mange tunge dager. Nå tar jeg dag for dag, så tror jeg at jeg skal få spilt noen fotballkamper i år, sier gutten som både kan spille sentralt på midtbanen og i midtforsvaret.

Se video-intervju med Sheriff Sinyan og Mats Haakenstad dagen før 16. mai-kampen mot Rosenborg:


Annonse fra Eliteserien: