NTB_ZLybIxljzGw

En kveld for evigheten: Banket Glimt - klar for cupfinale!

(Lillestrøm - Bodø/Glimt 1-0) I en thriller av de sjeldne var Lillestrøm best mot det som har vært Norges beste lag de siste sesongene. Scoringen til Thomas Lehne Olsen - etter fantastisk forarbeid av Akor Adams - sørget for at LSK spiller cupfinale mot Brann lørdag 20. mai.

Annonse:

For en kveld det ble på Åråsen! LSK leverte en knallsterk kamp og tok en fullt fortjent seier over Bodø/Glimt etter Thomas Lehne Olsens scoring like før pause.

FINALEKLARE: Det tok bokstavelig talt fyr på tribunen da LSK sikret klubben 14. cupfinale i historien. Foto: Lars Thomas Nordby / NTB
FINALEKLARE: Det tok bokstavelig talt fyr på tribunen da LSK sikret klubben 14. cupfinale i historien. Foto: Lars Thomas Nordby / NTB

Det skjedde etter et strålende forarbeid fra Akor Adams som utfordret, fintet og la inn foran mål der Thomas Lehne Olsen headet inn matchvinnermålet ved bakre stolpe.

LSK hadde flere store sjanser til å øke ledelsen, men i sluttminuttene presset naturlig nok Glimt på for å få en utligning - uten å lykkes. Både Thomas Lehne Olsen og Akor Adams hadde gigantiske muligheter til å øke til 2-0 i sluttminuttene, men det ble med 1-0-scoringen. 

Og det var nok, det!

– Vi gjør en bunnsolid defensiv kamp, det er vel lenge siden Bodø/Glimt har skapt så lite, tror jeg. Det vi gjør defensivt, er det bare å ta av seg hatten for, sa Thomas Lehne Olsen til NRK etter kampen.

I løpet av torsdagen kommer vi tilbake med mer informasjon om billettsalg og andre relevante ting rundt cupfinalen lørdag 20. mai. 

- Det kommer til å bli et fyrverkeri av en kamp. Lillestrøm mot Brann i en cupfinale høres ut som en ordentlig klassiker, sier trener Geir Bakke.

Se intervju med Magnus Knudsen og Thomas Lehne Olsen etter seieren over Bodø/Glimt:


Se intervju med Geir Bakke etter at cupfinaleplassen var sikret:


Annonse fra Eliteserien: