Empet ny partner - Gullik friskmeldt og hoppende glad

Gullik har følt seg litt dårlig i hele år, men en tur til vår nye partner Empet Dyreklinikk fikk gnisten tilbake hos vår herlige maskot.

Annonse:

2020 har vært et tøft år for kanarifugler som Gullik. Nedrykket til OBOS-ligaen har rett og slett gått utover helsetilstanden. Vi tok med Gullik til en medisinsk sjekk på Empet Ullevål Dyreklinikk, og daglig leder Christin Viul hadde gode nyheter etter å ha tatt en nærmere titt på LSK-maskoten.

- Det er ingenting i veien med kroppen din rent fysisk. Jeg tror du lider av posttraumatisk stressyndrom etter at Lillestrøm har vært ett år i OBOS-ligaen. Men - nå som dere har rykket opp til Eliteserien, så kommer du til å føle deg mye bedre, sier Christin Viul.

Empet Dyreklinikk har avdelinger over hele Norge, blant annet i Strømsveien, på Kjeller og på Jessheim, og kan ta i mot alt av kunder som måtte slite med kjæledyr som ikke har det helt bra.

Her kan du komme i kontakt med Empet Lillestrøm Dyreklinikk!

LSKs daglige leder Robert Lauritsen er svært fornøyd med å ha fått Empet med på laget, og håper på et godt og langvarig samarbeid.

- Empet Dyreklinikk ble i høst en del av LSKs sposnornettverk -  som består av 160 små og store bedrifter - og er en stor og voksende aktør som vi er veldig glade for å ha med på laget. Ikke minst er dette stor stas for vår kjære Gullik, sier Lauritsen. 

PS! LSKs populære maskot føler seg allerede langt bedre etter at opprykket til Eliteserien ble sikret på mandag.

Se video av Gulliks sykehus-besøk:


 

Annonse fra Obos-ligaen: