Ekte idrettsglede: Gatelaget til topps!

Gatelaget «Løse Fugla» viste nok en gang imponerende takter - og gikk helt til topps i landsturneringa i Tønsberg. Vi gratulerer og applauderer!

Annonse:

- Det var gøy å vinne pulja i gatelagsserien og bli hyllet på Åråsen tidligere i år, men det er hakket større å vinne denne turneringa der alle lagene i Norge deltar. Det er jo et slags NM. Vi har aldri før hatt et sterkere lag, sier Rune Nummedal i «Løse Fugla».

47683259_10156481747840862_4477851826711953408_n
GLAD KAPTEIN: Ken Skogstad gliste godt etter å ha hentet pokalen hjem til Lillestrøm.

To scoringer av Patrik Backsæther Hansen i finalen mot Brann gjorde at LSK-gutta vant 2-0, og kunne slippe jubelen løs.

- Det var en ganske jevn kamp, men de klarte ikke å ta oss, gitt! Patrik scoret ett mål i hver omgang, og sørget for at vi dro i land seieren. Det var så deilig. Du ser på bildene at det ble bra jubelscener, forteller Nummedal.

Her kan du lese mer om gatelaget!

Men veien til finalen ble dramatisk og hard. Etter 3-0-seier mot Odd i den første gruppespillkampen, ventet en tøff batalje mot Fredrikstad.

- Fredrikstad spilte egentlig ganske rått, og det ble både gule kort og krangling. Kampen endte uavgjort. Dermed ble det drama i den siste kampen for å få den beste målforskjellen til å vinne gruppa. Vi slo Jerv 8-0 mens Fredrikstad vant 4-0 mot Odd. Dermed gikk vi videre til A-sluttspillet med ett mål bedre målforskjell enn Fredrikstad.

I semifinalen ventet Stabæk.

- Stabæk var ganske gode, men vi utnyttet bakrommet da de sendte alle mann i angrep - og vant 1-0. At vi også skulle slå Brann 2-0 i finalen er helt utrolig. Det var veldig gøy for oss alle at vi gikk helt til topps, sier Rune Nummedal.

Et stort hurra for «Løse Fugla» og trener Frank Grønlund fra hele LSK-familien!

Husk å fornye sesongkortet ditt innen 12. desember!

Annonse fra Eliteserien: