Einar Krokan er død

En av LSK-historiens mest fremtredende lederskikkelser, Einar Krokan, er død. Æresmedlemmet og den mangeårige styrelederen ble 79 år.

Annonse:

- Hele LSK-familien mottok budskapet om Einars bortgang med stor sorg. Han var en gigant som gjennom flere tiår satte sitt preg på klubben. Våre tanker går til den nærmeste familie, sier daglig leder Robert Lauritsen.

Krokan døde natt til i dag, torsdag, etter å ha vært syk i ett års tid. Men sykdommen hindret ham ikke i å følge sitt kjære LSK også i 2018-sesongen. Ikke minst var han til stede da norgesmesterne fra 1978 var gjester på Åråsen i forbindelse med kvartfinalen mot Bryne tidligere i høst, 40 år etter cuptriumfen mot Brann.

Krokan ble medlem av Lillestrøm Sportsklubb i 1967, og var klubbens formann fra 1973 til 1979, i den perioden LSK ble landets desidert beste fotballag. Han hadde samme rolle fra 1991 til 1998. Han hadde også en rekke andre verv i og rundt klubben, ikke minst i Åråsen Eiendom - og var en sentral skikkelse i utbyggingen av Åråsen Stadion.

Lillestrøm Sportsklubb retter en stor takk for den uvurderlige innsatsen han har lagt ned for klubben. Vi lyser fred over Einar Krokans minne.

Annonse fra Eliteserien: