Duket for thriller-innspurt: - Vi går for å vinne de tre siste kampene

Med tre serierunder igjen er det kun målforskjellen som skiller Rosenborg og Lillestrøm i kampen om bronsemedaljene. Mads Hedenstad Christiansen er krystallklar på at det er kun full pott som gjelder for LSK i det som kan bli en thriller-avslutning.

Annonse:

Førstkommende søndag er Odd motstander på Åråsen samtidig som de to andre medaljekandidatene Rosenborg og Bodø/Glimt møtes på Lerkendal.

Les også: Bli med på #VIERLSK-kampen mot Odd!

Hvis LSK vinner, og Glimt tar poeng mot Rosenborg, så vil kanarifuglene være på tredjeplass før de to siste rundene. Hvis trønderne slår nordlendingene, så vil kun ett poeng skille de tre lagene.

- Vi går for å vinne alle sammen. Absolutt. Hvordan det går med de andre lagene kan vi ikke tenke på. Det blir bare en bonus hvis det går vår vei. Men vi skal ha de tre siste seirene nå, sier Mads Hedenstad Christiansen.

Her kan du kjøpe billett til LSK - Odd søndag 30. oktober!

Han sto nok en god kamp og reddet blant annet et straffespark fra Haugesund da Lillestrøm vant 1-0 i søndagens bortekamp.

- Vi starter dårlig, er ikke helt med og de får straffe mot oss etter noen få sekunder. Men heldigvis redder jeg den. Det var veldig deilig. Så kommer vi mer inn i matchen, og etter hvert gjør vi en god bortekamp, sier LSK-keeperen.

Les også: Geir Bakke gjest i Bank i bordet-podkasten

Se intervju med Mads Hedenstad Christiansen:


Se intervju med Petter Myhre:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 24.10.2022
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling