NTB_xzq2nPPQJlE

Dragsnes solgt: Takker for fantastisk tid i LSK

Vetle Dragsnes signerte i dag på avtalen som gjør at han får oppleve utenlandsdrømmen som fotballspiller. 29-åringen er solgt fra Lillestrøm til belgiske Charleroi. Samtidig takker han for tida i favorittklubben - der hælsparket mot RBK i fjor (bildet) var et av mange høydepunkter.

Annonse:

- Jeg er veldig glad for at dette kunne løse seg. Det har alltid vært en drøm for meg å kunne få oppleve spill i utlandet, og nå er jeg der. Veldig fornøyd, sier Vetle Dragsnes.

Med kun kontrakt ut året på Åråsen valgte LSK å bidra til at Dragsnes fikk oppleve drømmen sin - og takket ja til tilbudet fra den belgiske klubben da erstatteren Frederik Elkær kom på plass.

- Det er vel halvannen uke siden jeg fikk høre om interessen fra Charleroi. Så er det alltid to klubber som skal bli enige mot slutten av et overgangsvindu. Det har vært noen spennende dager med venting. Veldig deilig da jeg fikk tommel opp fra LSK i går, sier Dragsnes.

NØKKELSPILLER: Vetle Dragsnes har vært en nøkkelspiller for LSK siden han signerte før 2021-sesongen.
NØKKELSPILLER: Vetle Dragsnes har vært en nøkkelspiller for LSK siden han signerte før 2021-sesongen.

I ettermiddag gjennomgikk han medisinsk test i sin nye klubb og skrev under på en treårskontrakt som naturligvis er på et helt annet nivå enn det han hadde i LSK.

- Dette handler ikke først og fremst om penger, men om opplevelsen. Det virker som en veldig bra klubb med mange fine folk og en dyktig trener. De hadde behov for en venstreback nå, og det er ikke sikkert muligheten hadde kommet igjen i januar. Jeg er utrolig glad for at dette kunne løse seg.

- Samtidig må jeg få takke for en veldig fin tid i Lillestrøm. Det var gøy at jeg klarte å ta det steget jeg ikke klarte som juniorspiller. Barndomsdrømmen var jo å spille for LSK, og til slutt klarte jeg å oppfylle den. Jeg skulle gjerne ha vært med på å vinne noe, men jeg føler at jeg har vært med på en reise der vi har bygget Lillestrøm opp til toppen av Eliteserien igjen. Og jeg har hatt gleden av å gjøre det sammen med mange fine folk i hele klubben. Det har vært en fantastisk tid, sier Vetle Dragsnes.

Vi takker for strålende innsats, og ønsker Vetle lykke til i Belgia!

 

Annonse fra Eliteserien: