Dragsnes matchvinner i generalprøven

(Stabæk - Lillestrøm 0-1) Vetle Dragsnes viste hvilket våpen han kan bli offensivt denne sesongen ved å bli matchvinner i generalprøven mot Stabæk.

Annonse:

Venstrebacken headet inn kampens eneste mål etter en god LSK-kontring der både kaptein Ifeanyi Mathew, Gjermund Åsen, Kaan Kairinen og Daniel Gustafsson var innom ballen før sistnevnte serverte ballen på hodet til Dragsnes like etter pause.

27-åringen fra Rælingen var sikkerheten selv med pannebrasken.

- Det var deilig å sette den. Jeg gikk på et løp og satset på at jeg kunne få ballen inne i boksen. Både jeg og Ranger skal være offensive og får lov til å gå når anledningen byr seg. Det skaper ofte trøbbel for motstanderen, sier Dragsnes.

- Hva synes du om generalprøven mot Stabæk?

- En ålreit match for vår del. Banen var litt våt og humpete, så det ble litt så som så. Men det var tendenser. I perioder spilte vi bra. Holder ballen, tør å være direkte og kommer til en del muligheter - selv om vi var litt upresise noen ganger. Det er mye som kan bli veldig bra.

Fire treningskamper - samtlige på bortebane - er dermed gjennomført før serieåpningen borte mot Strømsgodset 16. mai. Fasit: Tre seire og et tap.

- Med en del nye spillere er det litt som skal på plass for å få kollektivet til å fungere. Jeg synes vi har hatt en positiv utvikling hele veien.

- Er det store forskjeller fra det du var vant med i Mjøndalen?

- Vi er et mye mer spillende lag. Har litt flere typer, dominerer banespillet mer, og er oftere på motstanderens banehalvdel. Som en offensiv back er det det jeg liker.

I en relativt jevn treningskamp på Nadderud var det LSK som skapte mest og var etter hvert nærmere 2-0 enn Stabæk var redusering.

- Jeg føler vi er i rute til serieåpningen mot Strømsgodset. En gjeng som er i form, og kollektivt ser det positivt ut. Så får jeg også håpe at jeg får en del flere mål i løpet av sesongen, sier Vetle Dragsnes.

LSKs lag (4-3-3): Alex Craninx – Lars Ranger, Igoh Ogbu (Espen Garnås i 11 min.), Philip Slørdahl, Vetle Dragsnes – Kaan Kairinen (Ulriik Mathisen i 11 min), Ifeanyi Mathew, Gjermund Åsen (Fredrik Krogstad i 11 min.) – Daniel Gustafsson (Josef Baccay i 5 min.), Kent Håvard Eriksen (Henrik Skogvold i 5 min.), Tobias Svendsen (Eskil Edh i 11 min.).

Annonse fra Eliteserien: