Dragsnes føler han har funnet seg selv igjen

Med et strålende langskudd sørget Vetle Dragsnes for at LSK svarte umiddelbart på HamKams utligning. Etter en litt tung start på sesongen føler 29-åringen at han har funnet tilbake til sitt gamle jeg.

Annonse:

Rælingen-karen har virkelig blomstret i de siste kampene, og er ikke i tvil om at noe har skjedd etter Geir Bakkes forsvinningsnummer.

- Ja, jeg gjør det. Jeg har ikke følt at jeg har kommet skikkelig i gang for egen del. Nå føler jeg at jeg har funnet mer og mer tilbake til meg selv igjen. Det er deilig. Nesten synd at det bare er en kamp i uka, for nå er fotball gøy, sier Dragsnes.

Minuttet etter HamKams utligning på Åråsen søndag tok han saken i egne hender og banket inn 2-1-målet fra rundt 20 meter.

- Det var deilig. På tide med en scoring igjen, og deilig å slå tilbake med en gang etter et unødvendig mål i mot. Vi burde ha vunnet mer, men vi gjør en bra kamp og styrer fra start til slutt.

Han føler at hele laget nå fremstår i en bedre utgave enn tidligere i sesongen - selv om poengene har ramlet inn jevnt og trutt hele veien.

- Vi er veldig frie utpå der nå. Det er mye energi og spilleglede. Det er ikke alltid det lykkes, men vi prøver - og kjører på. Det er bare å fortsette. Nå venter mange morsomme kamper utover, sier Vetle Dragsnes.

Førstkommende søndag venter Tromsø på bortebane før serietoer Viking kommer til Åråsen 13. august. Her kan du kjøpe billett til kampen!

Se video-intervju med Vetle Dragsnes:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 31.07.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Mathias Dulsrud (video)