Dommertabbe ødela kampen for LSK

(Lillestrøm - Viking 0-2) En håpløs feilvurdering av dommer Dag Vidar Hafsås sendte Sheriff Sinyan av banen etter 13 minutter - på noe som ikke engang var frispark.

Annonse:

Tommy Høiland kastet seg inn i kroppen til Sinyan før han kavet seg ned i bakken. Dommer og assistentdommer beit på, og ga midtstopperen rødt kort.

Det ødela naturligvis mye for LSK, og vondt skulle bli til verre:

Etter 24 minutter kunne Ylldren Ibrahimaj fort ha fått rødt kort da han taklet Frode Kippe stygt, men Viking-spilleren slapp med gult.

Etter 44 minutter sendte Kristian Thorstvedt gjestene i ledelsen etter corner.

Etter 56 minutter ble Thomas Lehne Olsen båret av banen med noe som så ut som en vond ankelskade.

Etter 78 minutter doblet Viljar Vevatne ledelsen på nok en Vikiing-corner.

Selv med en spiller mindre på banen i nesten hele kampen, skapte LSK flere brukbare muligheter. Nærmest var Daniel Pedersen da han headet i tverrliggeren like før pause.

Men dette var kampen som først og fremst blir husket for en skjebnesvanger og særdeles omdiskutert dommeravgjørelse.

– Jeg opplever at Høiland blir tatt og har fri bane mot mål, vurderer Hafsås overfor VG.

Sinyan - og de fleste andre - mener Kolstad-dommeren bommet.

– Det er kamp om ballen og han legger seg mot meg. Jeg prøver å løpe rundt, og han faller, forklarer LSK-spilleren.