Dominerte kampen - klarte ikke å omsette overtaket i scoringer

(HamKam - Lillestrøm 0-0) LSK styrte banespillet i mesteparten av kampen - og fikk hele 13 cornere - men klarte ikke å omsette overtaket i mål. Dermed endte det målløst på Briskeby.

Gjestene fra Romerike tok umiddelbart tak i kampen og hadde kanskje sin aller beste periode i første halvdel av første omgang. Men det ble mye nesten - selv om ballen stort sett befant seg på HamKams banehalvdel.

I pausepraten fokuserte Geir Bakke på at spillerne måtte bli enda bedre og mer presise på den siste tredjedelen, men litt for ofte sviktet det i den avgjørende involveringen når man nærmet seg HamKams mål.

Og alt for ofte ble innleggene stanget unna av hjemmelagets forsvar.

HamKam spilte seg også til noen store sjanser, og var kanskje enda nærmere scoring på de største mulighetene.

Men det ble ingen scoringer denne søndagskvelden. Dermed spilte LSK årets første uavgjort i Eliteserien. Nå venter Ull/Kisa borte i cupen på torsdag før Stabæk gjester Åråsen søndag 4. juni. Her kan du kjøpe billett til kampen!