DNB inviterer til fotballfest - disse får gratisbillett mot Stabæk

Klar for å fullføre ukas hat trick? Lillestrøm Sportsklubbs hovedsponsor, DNB, slår på stortromma foran søndagens svært viktige hjemmekamp mot Stabæk.

Annonse:

Alle spillere fra ungdomsavdelingen og deres familier, som kler seg i gult og svart, får komme gratis inn på Åråsen. Billettene deles ut i Fanzone utenfor stadion mellom klokka 16.00 og 17.30. Målet er at hele RB-tribunen fylles av folk med de riktige klubbfargene i det som kan bli en helt avgjørende kamp for å overleve i Eliteserien. 

Møtet med Stabæk er også årets #VIERLSK-kamp, der næringslivet stiller opp med et valgfritt kronebeløp for hver tilskuer som er til stede. Engasjementet har vært formidabelt, og fredag formiddag har totalt 105 kroner per tilskuer kommet inn fra bedriftsmarkedet. LSK håper med andre ord at spillerne i ungdomsavdelingen tar med seg både foreldre, søsken og besteforeldre – noe som vil bety både ekstra kroner i klubbkassa, i tillegg til at vi sammen lager en stemningsfylt supersøndag på Åråsen.

Les også: #VIERLSK-kampen mot Stabæk: Nærmer oss ny rekord

Årets mest hektiske fotballuke startet med en 1-0-seier mot Tromsø på mandag. Torsdag ble den fulgt opp med 2-0 over Bryne – og plass i cupens semifinale. Søndag avsluttes den med kamp mot samfylkingen fra Bærum. En eventuell vinner vil få et pusterom i en intens og nervepirrende nedrykksstrid.

Fra Stabæk-leiren varsles det også om en mobilisering litt utenom det vanlige. Klubben har satt opp flere busser, og melder om stor interesse for kampen mot LSK.

Det er bare å ta en titt på tabellen for å skjønne viktigheten av denne kampen. Vi er særdeles hissige på å revansjere det bitre tapet på Nadderud i slutten av april, og sjansene for det øker hvis Åråsen-publikummet nok en gang viser seg fra sin beste side. La oss vise Bærum-folket hva skikkelig fotballkultur dreier seg om. Bli med på å heie fram Frode Kippe, Thomas Lehne Olsen, Arnór Smárason, Ifeanyi Mathew og de andre LSK-spillerne til tre særdeles viktige poeng!

Vi avslutter med søndagens værmelding: Strålende sol og 11 grader.

Husk å kle deg godt - i gult og svart. Sees i Fanzone fra klokka 16.00. Lillestrøm – Stabæk har avspark klokka 18.00.

Les også: LSK møter Strømsgodset borte i semifinalen

Annonse fra Eliteserien: