DNB fortsetter som hovedsponsor - lik avtale for Cathrine og Kaan

DNB fortsetter å pryde LSK-drakta når Kaan Kairinen (22) og lagkameratene serieåpner mot Strømsgodset 16. mai. I år har imidlertid Norges største bank for første gang gjort to likestilte avtaler med LSK og LSK Kvinner.

Annonse:

Regionbanksjef Kenneth Andersson er svært glad for at DNB fortsetter med et sterkt engasjement og partnerskap til hele LSK-familien. Både LSK Kvinners Cathrine Dahlström (til venstre på bildet) og LSKs Kaan Kairinen vil ha samme hovedsponsor på drakta, i tillegg til at DNB også tar en rolle i breddeavdelingen.

– Vi har et toårs perspektiv på avtalen vår. Nå har vi sagt at vi er med som hovedsponsor fra start, og så lar vi døra stå åpen for at andre kan være med utover i sesongen, sier DNBs regionbanksjef Kenneth Andersson.

Banken har tidligere vært inne med et større kronebeløp på herresiden, men nå har de endret sponsorstrategi.

– Kapitalgapet vi har avdekket i samfunnet generelt gjelder også i idretten. Det er enorme forskjeller, og det ligger omtrent på 90-10 fordel menn kontra kvinner. Vi ønsker å legge til rette for at forutsetningene er de samme for å kunne lykkes. Det føler jeg nå at vi understreker veldig kraftig med disse avtalene, sier Andersson.

Avtalen med LSK innbærer at DNB vil være hovedsponsor i de ti første seriekampene for Kaan Kairinen og hans lagkamerater.

– Vi er glade for å ha med oss DNB videre i to år. Nå jobber vi med å få med andre sponsorer på det samme nivå som overtar plassen på drakta senere i sesongen. Hvis vi får til det, så vil vi som klubb komme veldig bra ut av det. Totalt ligger vi bra an, og alle sponsorplassene på drakta er nå fylt opp til seriestart, sier daglig leder Robert Lauritsen.

Årets drakt presenteres for første gang på LSK-familiens felles digitale kickoff fra Lillestrøm Kultursenter tirsdag 11. mai.

Annonse fra Eliteserien: