Disse spiller årets første treningskamp mot Godset

Gjermund Åsen (29) er blant spillerne som i dag spiller sin første kamp for LSK. Motstander er Strømsgodet, og kampen på Marienlyst har avspark klokka 14.00.

Annonse:

Geir Bakke og Petter Myhre lar to ulike ellevere få hver sin omgang i det som blir den første ordentlige testen siden seriespillet ble avsluttet tidlig i desember.

- Det blir en sann glede å komme i gang igjen. Det har gnistret av øya på gutta de siste dagene, og det blir gøy å få spille en fotballkamp igjen. Treningskampen mot Strømsgodset blir en fin mulighet for alle til å vise seg fram, og ikke minst vil det bli en god erfaring for mange av unggutta, sier Myhre.

Her er laget som spiller første omgang mot Strømsgodset:

Mads Hedenstad Christiansen - Lars Ranger, Igoh Ogbu, Erik Tobias Sandberg, Vetle Dragsnes - Fredrik Krogstad, Martin Bergum, Gjermund Åsen - Michael Isaksen, Thomas Lehne Olsen, Tobias Svendsen.

Disse spiller andre omgang:

Alex Craninx - Eskil Edh, Espen Garnås, Philip Slørdahl, Josef Baccay - Ulrik Mathisen, Ifeaniy Mathew, Kaan Kairinen - Daniel Gustafsson, Kent Håvard Eriksen, Uranik Seferi.

- Vi håper at alle klarer å spille 45 minutter hver, og at vi klarer å komme oss gjennom uten skader. Spillerne er naturligvis ikke klare for en voldsom belastning når de for første gang på lenge skal spille kamp på stor bane, men vi gleder oss veldig, sier Petter Myhre. 

Grunnet korona-restriksjoner er kampen stengt for både publikum og media, men Romerikes Blad sender kampen. Den kan du se her!

Annonse fra Eliteserien: