Disse sørger for mediedekning på bortekamper

Bak utskremt LSK-reporter, Magnus Rebbestad, sitter Edmund William Ellingsen og Mehran Zareie i Zen Finans. I dag signerte de en avtale med LSK som gjør de til årets bortekampsponsor.

Annonse:

Med strenge smittevernsregler rundt om på norske fotball-arenaer og få muligheter for supportere til å følge laget på reise, har bankagenten Zen Finans inngått et samarbeid om en digital profileringskampanje, som sikrer god dekning av LSKs bortekamper på klubbens digitale flater.

- Coronapandemien har satt tydelige spor i folks økonomi gjennom permitteringer og oppsigelser. Vi hjelper daglig familier fra å gå i oppløsning med økonomisk hjelp til å holde hus og hjem unna tvangssalg. Nå ønsket vi å hjelpe på en annen arena, nemlig å få fotballen tilbake til supporterene.

Ordene kommer fra daglig leder i Zen Finans, Edmund William Ellingsen. Som lokal gutt fra Skedsmokorset var det naturlig å støtte oppom LSK. Like naturlig var det nok ikke for Zareie som har fortid i Sandefjord Fotball. Like vel var valget om å bli med på laget i LSK enkelt.

- Måten LSK tenker og deres mange unge og energiske ansatte var en avgjørende faktor. Vi liker å støtte oppom folk som ønsker å tenke nytt og å skape noe sammen. Det føler jeg at vi har mulighet til å gjøre med gjengen i medie-avdelingen til Lillestrøm Sportsklubb og vi ser frem til både bortekamp-dekning og potensielt flere samarbeid i tiden som kommer, sier Zareie.

Utskremt reporter i medieavdelingen til LSK, Magnus Rebbestad, er også godt fornøyd med å ha Zen Finans med på laget. 

- Vi ønsker hele tiden å kunne tilby mest mulig, og ikke minst, best mulig innhold til våre supportere. Uten Zen Finans sitt bidrag gjennom denne digitale profileringspakken ville ikke vi hatt mulighet til å følge laget i alle landets kriker og kroker denne sesongen. Nå er LSK-familien sikret godt redaksjonelt innhold også fra bortekampene, noe jeg tror alle som er glade i Sportsklubben setter pris på.

LSK serieåpner borte mot Grorud på Artic Match fredag 3. Juli. Kampen sendes på Dplay, men blir selvsagt godt dekket av LSK's medieavdeling på våre sosiale flater og her på LSK.no

Annonse fra Eliteserien: