Disse oppgavene skal LSKs unge spillere løse i corona-pausen

Med inspirasjon fra den finske klubben HIFK og hjelp fra LSK-supporter Trym Hogner, har vi laget et sett med oppgaver til våre akademi/unge spillere. Oppgavene er laget med godt humør, og er en god blanding av ulik grunnleggende kunnskap vi mener våre unge spillere bør tilegne seg.

Annonse:

Beskjed fra LSKs sportssjef, Simon Mesfin: 

"Vi har etter påsken gradvis åpnet opp med gruppetreninger for alle lag i gutte/jenteakademiet 13-19år, i henhold til de rådende retningslinjer for smittevern.  I tillegg har A-laget allerede startet opp med gruppetreninger. Vi håper vi kan arrangere mer sportslig aktivitet for flere av klubbens lag i tiden fremover, og skal bruke de gode erfaringer fra de nevnte alderstrinnene ved gradvis igangsettelse. 

Det er allikevel slik at treningshverdagen er begrenset sammenlignet med normalen av hvordan vi er vant med å utfolde oss.
Utover 1. til 4.skoletrinn er våre unge spillere heller ikke integrert i sin normale skolehverdag.

Derfor tenkte vi at det er fint at våre unge spillere får tilgang på noen fornuftige oppgaver å løse, samtidig som de kan tilegne seg nyttig kunnskap i tråd med tanken om at LSK ønsker å utvikle det hele mennesket. Så kan det jo også tenkes at det er noen foreldre der ute som også synes oppgavene er like fornuftige som oss.

Dersom det er lokale klubber som ønsker å benytte seg av oppgavesettet, så er det bare å kopiere disse inn mot deres klubb.
Vi deler videre med dere alle, og satser på at mange unge spillere både i LSK og på Romerike tilegner seg ett og annet nytt i denne uvanlige perioden."

Akademisjef, Toni Ordinas, synes det er fint å se at akademiet har blitt mer enn en fotballutdanning. Den siste tiden har vært vanskelig - men akademiet har utnyttet den, og fulgt opp spillerne godt. Han ønsker at spillerne skal ta med erfaringen fra banen også ut i livet. Dette er en fin mulighet til å gjøre nettopp det.

Skriv til yngre

 

Annonse fra Obos-ligaen: