Display Systems forlenger avtalen som LSK-partner

Display Systems - som spesialiserer seg på å hjelpe virksomheter med å få på plass presentasjonsrettede, audiovisuelle løsninger - har forlenget avtalen som sølvpartner med LSK.

Annonse:

- Svært gledelig at nok en partner som har vært med i vårt sponsornettverk en del år velger å fortsette sitt engasjement, sier daglig leder Robert Lauritsen.

Han er mektig imponert over leveransene fra Display Systems - som holder til på Skedsmokorset. Selskapet leverer audiovisuelle løsninger, produkter og tjenester for ethvert behov.

Her kan du bli bedre kjent med Display Systems!

Daglig leder Kjetil Edvardsen bruker sponsornettverket aktivt og er glad for å kunne fortsette det gode samarbeidet med de mer enn 160 bedriftene.

- Vi er LSK-partner fordi vi ønsker å skape mer business og samarbeid lokalt på Romerike, samtidig som vi markedsfører oss i nærområdet vårt. Og naturligvis er vi glad for å støtte LSK og idretten, sier Edvardsen.

- Fortell kort om det dere leverer med spesielt fokus på det som selges inn til nettverket?

- Lyd og bilde er kort og greit vår leveranse. I disse tider handler mye om møterommet - der vi sikrer at videomøtene man har blir av en god opplevelse med god lyd og gode mikrofoner. Det samme gjelder løsninger for hjemmekontoret. Men vi leverer også alle deler som omhandler lyd og bilde fra kontrollrom, informasjonsskjermer, studio, scene osv.

Edvardsen er opptatt av å videreformidle de positive synergiene ved å være LSK-sponsor til andre bedrifter.

- Vi prater varmt om dette nettverket til alle våre partnere og forretningsforbindelser fordi det er en unik, god og aktiv sponsorpool, sier Kjetil Edvardsen.

Ønsker du å bli LSK-partner? Ta kontakt med [email protected]

Se video fra nettverkstur til Lillehammer:


Annonse fra Eliteserien: