Digital quiz tirsdag 24. mars: Hvem kan mest om LSK?

Corona-viruset har satt en midlertidig stopper for fysiske fellestreninger og mye annen aktivitet, men tirsdag 24. mars inviterer vi til digital hjernetrim i følgende kategori: «Hvem kan mest om LSK?».

Annonse:

Klokka 20.00 går vi live på LSKs Facebook-side og arrangerer Kahoot-quiz der du kan delta gjennom din mobiltelefon. Det koster 100 kroner å være med, og samtlige deltagere må vippse nevnte beløp til LSK-kontoen 1917 innen klokka 19.00 i morgen (tirsdag 24. mars).

De tre beste vil få premie. Vinneren får to VIP-billetter til valgfri seriekamp på Åråsen når sesongen etter hvert kommer i gang igjen.

Viktig: Skriv inn navnet ditt i VIPPS-meldingen og merk med «quiz». Det er også avgjørende at du som deltager skriver ditt fulle navn i deltagerfeltet på Kahoot. De som deltar under alias vil ikke få være med på konkurransen. Ytterligere informasjon vil bli gitt i live-sendingen på Facebook tirsdag klokka 20.00.

Vi håper så mange som mulig ønsker å delta! Spørsmålene vil være av variert vanskelighetsgrad, men med fire svaralternativer er det mulig å få litt hjelp på veien. 

For eventuelle spørsmål, send mail til [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: