Det gode samarbeidet fortsetter: DNB pryder drakta også i år!

Et historisk langt og godt samarbeid fortsetter: Norges største bank og Norges (snart) beste klubb er enige om en ny avtale som sørger for at Akor Adams og LSK spiller med DNB på brystet også i 2023!

Annonse:

Dialogen mellom DNB og Lillestrøm Sportsklubb har vært god lenge, og de siste dagene har partene kun vært små detaljer fra å bli enige om en ny avtale. Nå er det definitivt i boks: For niende året på rad er DNB hovedsponsor i LSK.

Avtalen er på ett pluss ett år og innebærer også at DNB vil pryde fronten på LSKs damelag.

ÅRETS DRAKT: Thomas Lehne Olsen og LSK spiller med denne drakta i søndagens cupkamp mot Sogndal. Foto: CREATIVE HEADS
ÅRETS DRAKT: Thomas Lehne Olsen og LSK spiller med denne drakta i søndagens cupkamp mot Sogndal. Foto: CREATIVE HEADS

- Vi er veldig fornøyde med at vi har blitt enig med LSK om en forlenget avtale. LSK er en meget sterk merkevare på Romerike og en viktig aktør for veldig mange romerikinger. Det samsvarer godt med våre ambisjoner og det å bidra lokalt er en viktig del av DNB sin strategi. Avtalen dekker også bredden og satsingen på Jenteakademiet som passer veldig godt med vår satsning mot UNG-segmentet og #HunInvesterer. Vi gleder oss til fortsettelsen med LSK, sier banksjef i DNB Nedre Romerike, Marius Fjeld.

Lillestrøms daglige leder Robert Lauritsen er veldig glad for at det gode samarbeidet med en så solid og langvarig partner fortsetter. Vi må helt tilbake til 2014-sesongen sist LSK ikke hadde DNB på fronten av drakta.

- Vi er svært fornøyde med å ha med oss DNB videre. DNB er en særdeles aktiv partner med en klar strategi og bidrar til at vi blir bedre som sponsorobjekt. Vi ser fram til mange gode opplevelser sammen med DNB fremover. Vi er ydmyke og takknemlige for den tilliten de har vist oss gjennom mange år – og som de gir oss igjen. Nå gleder jeg meg bare til å se årets flotte LSK-drakt på spillerne i søndagens cupkamp mot Sogndal, sier Lauritsen.

Annonse fra Eliteserien: