Damelaget tapte toppkampen mot Røa

(Lillestrøm - Røa 2 0-3) Søndag kveld var det toppkamp for vårt damelag. Både LSK og Røa sto med fire strake seire og hadde fått en luke til tredjelaget på tabellen. Derfor lå det litt ekstra spenning i lufta for begge lagene i LSK-hallen denne kvelden, men det var gjestene som stakk av med poengene.

Annonse:

Av Vegar Frey

Vi gjør en god første omgang. Vi kommer til tre relativt store målsjanser før pause der særlig Silje Kittilsen sin avslutning i tverrligger er stor. Da ikke vi scorer på våre, er det Røa som er effektive. 0-1 kommer etter en langpasning direkte fra keeper. Vi kommer på hæla og de spiller seg til slutt fri og scorer sikkert.

Når ikke Kittilsen setter sin rett etter, er det Røa som får sin andre. Klabb og babb inne i feltet og ballen blir headet over Amanda i LSK-målet. Vi går til pause etter en god omgang, men der målene vi slipper inn blir for enkle på dette nivået.

Vi klarer ikke å sette Røa under stort nok press i andre omgang og det er Røa som til får sin tredje scoring før dommer blåser av.

At Røa vinner er greit nok, men noe 0-3 kamp er det ikke. Vi henger veldig bra med i første omgang, men mål preger selvfølgelig kamper og det blir tøft for oss med to såpass enkle mål imot før pause.

Røa ser vi prioriterer disse kampene høyt og det er flere vi spiller mot som har toppserierfaring. Så vi tar med oss masse fra denne kampen og ser frem til borteoppgjøret som kommer senere i høst.

Noe særlig tid til å deppe er det heldigvis ikke.

Allerede onsdag venter Skeid på bortebane, og søndag der igjen venter Storhamar så her kommer kampene tett.

Det er kun spilt fem kamper og at vi har 12 poeng på disse kampene hadde vi tatt med begge hendene før høstsesongen. Så nå blir fokus rettet mot onsdagen og jakten på tre nye poeng mot Skeid.

Dagens kanarifugl: Melina Walle-Olsen.

Annonse fra Eliteserien: