Cupfinalefest på Norges Varemesse - spillerne kommer!

Det er bare å glede seg: Cupfinalefesten før og etter finalen avholdes i Norges Varemesse - med plass til 6000 mennesker.

Og ikke minst: Spillerne og støtteapparatet vil også ta en tur innom scenen for å hilse på supporterne dagen før dagen.

Det vil forhåpentligvis gi spillerne litt ekstra motivasjon foran finalemøtet med Sarpsborg 3. desember.

- Cupfinalen er det største som skjer i norsk fotball. Da er det helt skrekkelig å være innelåst på et hotellrom. Jeg mener at det bare er energiskapende for spillerne å få oppleve denne festen. Det blir også et stort pluss for alle som er her. Det er flott at Arne (Erlandsen) lar spillerne få ta en liten tur innom før de spiser middag, sier mangeårig spiller og nåværende salgssjef i LSK, Espen Søgård.

For 400 kroner får du billett til cupfinalefesten både lørdag og søndag. Lørdag vil blant annet Postgirobygget spille, i tillegg til at det blir mye LSK-relatert musikk på scenen. Søndag skal Loveshack spille festmusikk på det som forhåpentligvis blir en gullfest.

Det er også mulig å kjøpe enkeltstående billett til lørdag (350 kroner) og søndag (200 kroner). Billetter kan kjøpes her.

- Vi ønsker at flest mulig skal få lov til å oppleve en happening som dette. Og i desember er det med stor sannsynlighet bedre å være inne her enn i et telt. Her kommer vi til å kose oss, sier Søgård.

- Dette bør overgå festene teltet i 2005 og 2007. Dette er den beste løsningen med tanke på temperatur, buss og tog, sier medarrangør Jan Martinsen.

Han håper så mange som mulig møter opp - også av økonomiske hensyn.

- Det er plass til 6000 mennesker. Og vi får håpe at det blir mer enn 3000. For da blir det penger til LSK. Alt som blir av overskudd går til LSK. Varemessa og Thon har vært kjempegreie, sier Jan Martinsen.

- Programmet gir noe for enhver smak. Dette bør appellere til hele Lillestrøm. Og vi håper mange også blir med på Kanari-Fansens 25-årsjubileum fredag 1. desember, sier Kim Kristiansen og Marius Lauritsen i Kanari-Fansen.

Lørdag 2. desember fra klokken 12.00 til 15.00 vil det også foregå et arrangement for barnefamilier på Norges Varemesse. All informasjon om cupfesten kan du lese her.

Annonse fra Eliteserien: