Cupfianlen 2022 laget før avspark

Cupen er død, leve cupen: Onsdag møter vi Skedsmo

Muligheten for en ny cupfinale i desember starter onsdag kveld: Da besøker vi Skedsmo for et skikkelig lokaloppgjør i første runde av NM 2023.

Annonse:

Det skuffende cupfinaletapet mot Brann sitter fortsatt i hos spillerne, men heldigvis kommer kampene tett også fremover - og allerede onsdag 24. mai starter årets utgave av NM. Merk at tidspunktet er klokka 19.35 og at det er meldt strålende vær!

Her kan du kjøpe billett til onsdagens cupkamp mot Skedsmo!

Trenerteamet gjør flere forandringer på laget, og blant annet er det ventet at både Andreas Vindheim og Philip Slørdahl får årets første start for A-laget. 

- Første runde i cupen er jo på mange måter det som er norsk fotball. Det er noe helt spesielt for de mindre klubbene og mange unge lokale spillere å få besøk av et lag fra Eliteserien. Det blir utrolig kult, sier Andreas Vindheim.

- Det er bare å komme seg opp på hesten igjen. Jeg husker selv hvor stort det var da jeg var mindre og vi fikk besøk av store klubber i cupens første runder. Og det er alltid tøft - for vi møter lag med mye energi og passion, sier Philip Slørdahl.

Se intervju med Andreas Vindheim:


Se intervju med Philip Slørdahl:


Annonse fra Eliteserien: