Coulibaly og Taylor får vise seg fram mot Ull/Kisa

Spissen Wolo Coulibaly (til venstre) fra Elfenbenskysten og midtbanespiller Eric Taylor fra Ghana trener for tida med LSK, og begge får muligheten til å vise seg fram i fredagens treningskamp mot Ull/Kisa.

Annonse:

- Det er spillere som har ferdigheter, men vi må se dem litt mer. Eric, som har vært her lengst, er en elegant midtbanespiller som sikkert kjenner på at det går mye fortere i norsk fotball og tøffere press i ryggen. Han må bli vant til tempoet før vi får sett det beste av ham. Coulibaly har vært sprek og er spennende. Vi gleder oss til å se begge på full bane mot Kisa, sier Geir Bakke.

- Tempoet er annerledes enn det jeg er vant til i Ghana. Nivået er mye høyere her. Men det går bedre og bedre, sier Eric Taylor.

- Det er en fin klubb, og jeg er glad for å være her, sier Wolo Coulibaly.

Opprinnelig var planen at det skulle spilles en internkamp på fredag, men med tanke på at noen spillere fortsatt mangler og at andre sliter med litt smårusk, blir det i stedet treningskamp på 2 x 35 minutter mot Ull/Kisa. Avspark er klokka 12.00. 

Les også: Inntil 400 tilskuere på fredagens test mot Ull/Kisa

Kun tribune-seksjonene på samme side som kiosken vil være tilgjengelig for publikum med inntil 400 tilskuere fordelt på to kohorter (200 hver). Publikumsinngangen i LSK-Hallen vil være på langsiden mot toglinja. Den «vanlige» inngangen ved kiosken er forbeholdt spillere og støtteapparat.

- Vi skulle hatt en internkamp, men med tanke på antallet som er her og litt smårusk hos enkelte spillere, så er vi ikke mange nok til å spille 11 mot 11. Da er det kjempefint at vi kan få en match mot Ull/Kisa, sier Geir Bakke.

Se intervju med Geir Bakke om prøvespillerne og treningskampen mot Ull/Kisa:


Annonse fra Eliteserien: