Consort ny partner: Har rekruttert rekordmange 1917-medlemmer

Samarbeidet med Consort AS har allerede sørget for nesten 100 nye bedrifter i 1917-klubben. Nå er salgsdirektør Erlend Solum Ledang og LSKs Anders Johansen også enige om en partneravtale som gjør at Consort blir en del av sponsornettverket.

Annonse:

I løpet av en drøy måned har det strømmet på med et stort antall nye LSK-venner. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere!

- Med Consorts hjelp har vi fått ordentlig dreis på 1917-klubben. Det er viktig for oss å få med flest mulig samarbeidspartnere, og nå nærmer vi oss 100 nye medlemmer av 1917-klubben. Vi er veldig fornøyd jobben som er blitt gjort, og gleder oss til å videreutvikle samarbeidet. Samtidig er det veldig gledelig at vi nå også har skrevet en partneravtale med Consort som gjør at selskapet blir en del av sponsornettverket vårt, sier salgs- og partneransvarlig i LSK, Anders Johansen.

Salgsdirektør Erlend Solum Ledang kan trygt konstatere at samarbeidet med LSK har fått en flying start. En rekke nye bedrifter har sagt ja til å bli en del av LSK-familien ved å bli 1917-sponsor.

Her kan du sjekke ut hjemmesiden til Consort!

- Det har vært veldig, veldig bra. Isaac og Arman hos oss har gått i front og sikret mange nye LSK-venner og samarbeidspartnere. Vi nærmer oss 100 nå, og vi har ikke tenkt til å stoppe der. For oss som nylig har etablert et kontor i Oslo er det også veldig bra å kunne bli kjent med LSK og partnernettverket. Vi gleder oss veldig til å bli kjent med de andre bedriftene i nettverket, sier Erlend Solum Ledang.

- For de som ikke kjenner til Consort, hva kan du si om selskapet?

- Vi har kontorer i Trondheim og Oslo med 120 ansatte, og kan dele inn virksomheten i to deler: På den ene siden har vi salg- og kundeservice der vi hjelper bedrifter med økt salgskapasitet, lojalitetssamtaler og kundeservice. På den andre siden er vi et konsulenthus som leier ut dyktige og ferdigtrente kundekonsulenter til ulike prosjekter. Vi jobber mye med bank- og finansbransjen, men bistår de aller fleste bransjer med ulike aktiviteter og har også hjulpet andre idrettslag og foreninger med å innhente sponsor-midler. Vår erfaring så langt viser at LSK står veldig sterkt i sitt nærområde. Det er gøy at vi har lyktes så bra med å rekruttere mange nye medlemmer av 1917-klubben.

Anders Johansen håper på langt og godt samarbeid med de mange nye bedriftene som er blitt en del av LSK-familien.  

- For mange bedrifter er 1917-klubben det første steget mot det å bli fullverdig LSK-partner. Forhåpentligvis vil en del av de nye 1917-medlemmene engasjere seg enda mer Lillestrøm i årene som kommer, sier Anders Johansen.

Les også: Bli en del av Fuglafamilien - helt gratis!

Annonse fra Eliteserien: