Colosseum Tannlege Lillestrøm ny LSK-partner

Puss, puss, så får du en suss! Hvis ikke kan du gå til Colosseum Tannlege Lillestrøm - som det er en stor glede å ønske velkommen som ny partner i LSK.

Annonse:

Klinikkleder Lisbeth Stokseth er svært glad for å bli en del av et av Fotball-Norges mest velfungerende sponsornettverk.

- Etter å ha vært med i LSK-poolen under en annen bedrift i 20 år, har jeg gode erfaringer med nettverket. Som bedrift i Lillestrøm er det en ting som er meget viktig for suksess, og det er å være i et produktivt samhold hvor lokal næring kan samarbeide. Det er viktig å ha kjennskap til hva som finnes av lokalt næringsliv for å bruke hverandre. Skal alle overleve i et nærmiljø må vi forholde oss til hverandre og forhandle på en god måte. Gjennom godt samarbeid i LSK-poolen jeg har gode erfaring og vet at mye av suksessen ligger her. Her kan man få profilert seg, men man må selv gjøre jobben både før og etter samlinger. Man bestemmer selv hvor mye man ønsker av arbeid. Gjør man mye får man mye, sier Lisbeth Stokseth.

Her kan du bli bedre kjent med Colosseum Tannlege Lillestrøm!

Colosseum Tannlege holder til i Damsagveien 4 sentralt i Lillestrøm, og har alt av tannhelse i samme hus. Spesialistene og tannlegene sitter samlet, samarbeider og deler sin kunnskap.

ROSER LSK-POOLEN: Klinikkleder Lisbeth Stokseth er svært glad for at Colosseum Tannlege er en del av Lillestrøms sponsornettverk.
ROSER LSK-POOLEN: Klinikkleder Lisbeth Stokseth er svært glad for at Colosseum Tannlege er en del av Lillestrøms sponsornettverk.

- Colosseum er ledende innen denne bransjen av denne grunn. Vi tilbyr moderne tannhelsetjenester med høy kvalitet og vi utvikler oss hele tiden for å være best i bransjen. Vi bryr oss. Colosseum er for alle, fra de vanskeligste pasientcasene, operasjoner og regulering til tannbleking, tannspa og tannrens. Vi holder til i helsehuset midt i Lillestrøm, forteller Stokseth.

Hun er svært glad for at klinikken nå blir en del av LSKs sponsorfamilie og kan trygt anbefale andre bedrifter å bli med.

- Fordi man får muligheten til å reklamere, informerer og profilere seg overfor lokalbefolkningen i Lillestrøm og generelt i vårt distrikt. Her skapes den nære kontakten for salg og service. De du kjenner til, stoler du på. Nettverk er viktig for alle som ønsker suksess, sier Lisbeth Stokseth.

Les også: Her kan du bestille time hos Colosseum!

Annonse fra Eliteserien: