NTB_eH9W8-_yIpY (1)

Colin Rösler og LSK skiller lag

Colin Rösler (22) og Lillestrøm Sportsklubb er gjensidig enige om å terminere kontrakten som opprinnelig hadde varighet til ut 2024.

Annonse:

- Jeg har egentlig bare lyst til å takke. Det er så mange fine folk rundt klubben, både supportere, spillere, trenere og alle. For min del nå, i den posisjonen jeg er i karrieren min nå, så trenger jeg mer spilletid. Men klubben er en veldig spesiell klubb for meg. En klubb jeg alltid kommer til å følge med på og jeg kommer alltid til å være LSK-supporter. Det var jo en liten drøm for meg å spille for Lillestrøm, med tanke på faren min og at jeg var mye på Åråsen som liten, sier Rösler.

22-åringen ønsker Lillestrøm alt godt og håper på at klubben kan fortsette å ta steg videre i fremtiden.

- Jeg ønsker klubben lykke til videre, og håper at de kan fortsette å pushe og ta det neste steget videre. Det har vært to fjerdeplasser, så jeg håper medalje er neste stopp. Jeg kommer nok til å være tilbake å se på kamper på Åråsen, forteller Rösler videre.  

Sportssjef Simon Mesfin forteller at det har vært veldig spennende å jobbe med Rösler, og håper han kommer til en klubb som kan gi han mer spilletid. 

- Han kom inn med en veldig profesjonell holdning som er av ypperste klasse, og bidratt godt i treningsarbeidet og gruppa. Dessverre har det ikke blitt så mye spilletid som Colin skulle ønske, og når vi da har hatt noen gode prater nå etter endt sesong - har vi funnet ut at det smarteste for begge parter er å skulle sine veier med godt vennskap i bunnen. Vi ønsker Colin lykke til videre i sin karriere, og håper at han kommer til en klubb som kan gi han mer spilletid enn det vi kunne garantere i tiden fremover, sier Mesfin. 

Hele klubben ønsker deg masse lykke til videre i fremtiden, Colin! 

 

Annonse fra Eliteserien: