Chris Holsten i NRK-produksjon på Åråsen: - Digg å være tilbake

Chris Holsten (30) spilte fotball i LSK helt fram til han var junior. I går var han tilbake på Åråsen og spilte inn en minikonsert som vises på NRK-scenen senere i høst.

Annonse:

Den populære artisten fra Lillestrøm spilte fire låter fordelt på ulike lokasjoner på Åråsen: I garderoben, på tribunen og ute på gressmatta.

- Det er digg å være tilbake igjen. Det er lenge siden jeg har vært i Lillestrøm nå. Det føles godt. Jeg har jo flydd her to ganger om dagen i fem år, sier Holsten.

Hjemkomsten til Lillestrøm og Åråsen kan du se senere i høst i programserien «NRK-scenen». Her kan du se tidligere utgaver der musikere gir deg minikonserter på steder som betyr noe for dem.

Og kanskje vi en gang i fremtiden kan åpne Åråsen for en egen Chris Holsten-konsert? Hovedpersonen selv er ikke fremmed for tanken. Ikke vi heller!

Se video-intervju med Chris Holsten:

BALLKUNSTNER: Chris Holsten viste at han fortsatt har et bra grep om lærkula ute på Åråsen-gresset. Foto: Morten Stokstad
BALLKUNSTNER: Chris Holsten viste at han fortsatt har et bra grep om lærkula ute på Åråsen-gresset. Foto: Morten Stokstad

 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 20.09.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto)