Charles Chinedu Ezeh (19) signerte for LSK

Den nigerianske midtbanespilleren Charles Chinedu Ezeh signerte i dag en 4 års kontrakt med Lillestrøm Sportsklubb.

Annonse:

19-åringen har trent med laget de siste to ukene, og har gjort et godt inntrykk på trenerne. Nå drømmer han om å vinne noe med LSK.

Charles er en defensiv midtbanespiller som kommer fra det nigerianske fotballakademiet Gee-Lec. Har var i fjor på et treningsopphold hos Liverpool, og kjenner vår egen Mathew fra den Nigerianske ligaen. Han har erfaring fra nigeriansk Premiere League.

Charles skal spille med drakt nr. 8.

"Jeg leste litt om Norge på internett før jeg kom, men vet ikke så mye om landet" sier den beskjedne unggutten, som setter pris på å ha Bonke og Mathew som guider. "Jeg er en disiplinert spiller som gjør det treneren vil jeg skal gjøre. Jeg håper å kunne bidra til at klubben vinner et trofé."

"Vi har et langsiktig perspektiv med Charles. Han trenger nok litt tid på å tilpasse seg norsk fotball, men han har gode basisferdigheter og en god pasningsfot. Han er høy, og kan også bidra i luftrommet." sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

"Charles har gjort et veldig bra inntrykk på treningene. Han er en spiller for fremtiden i LSK, og vil kunne styrke midtbanen vår på sikt" fortsetter kollega Simon Mesfin.

Annonse fra Eliteserien: