Bytt til LSK Strøm - få den nye drakta gratis

Tom Stiansen er ikke bare verdensmester i slalåm og programleder for 71 grader nord. I dag var han innom Åråsen for å fortelle hvordan du kan bytte til LSK Strøm, spare penger, støtte klubben - og få den nye LSK-drakta gratis.

Annonse:

Her kan du se vår live-sending med Tom Stiansen og Frode Kippe!

Den velkjente eks-alpinisten har i fem år vært tilknyttet Polar Kraft - som står bak «Kraft til idretten»-konseptet. Flere fornøyde kunder har allerede byttet til LSK Strøm, og sammen tar vi nå et ordentlig krafttak for å få flere til å gjøre det samme.

Her kan du enkelt bytte til LSK Strøm - få den nye drakta gratis!

Med LSK Strøm støtter du klubben med 1 øre for hver kWt du forbruker uten at det koster deg noe ekstra. Hvis du bytter til vår strømleverandør innen 16. mai vil du få den nye LSK-drakta fra Puma gratis. Den blir presentert i mai.

- Jeg har jobbet med dette i fem år nå. Og det er et veldig bra prosjekt. Vi får gitt veldig mye penger tilbake til idrettslagene. Det er et bra strømprodukt med hyggelige priser, sier Tom Stiansen.

Det er enkelt å bytte leverandør. Enten kan du gå inn på denne lenken - eller så kan du sende SMS med teksten lskstrom til 02006.

- Det er også viktig å presisere at pengene som går til klubben ikke er noe som kommer i tillegg til prisen. Det er noe som Polar Kraft gir av sin fortjeneste til klubben. Og prisene er veldig konkurransedyktige. Vi streber etter å være markedsledende på pris. Jeg hadde heller ikke jobbet med dette i fem år hvis jeg ikke følte at dette var et godt produkt, sier Tom Stiansen.

- Hvordan er ditt forhold til LSK?

- Jeg er jo fra Asker, så jeg er ikke fotballsupporter på min hals. Det gikk mest i alpint. Men jeg husker jo veldig godt Tom Lund. Han hadde et veldig kult fornavn, og så var han jo den desidert beste, svarer en smilende verdensmester fra 1997.

Han sikret seg i hvert fall en ny kunde onsdag: Kaptein Frode Kippe lover at han nå skal bytte til LSK Strøm.

- Jeg har tenkt på å bytte veldig lenge. Men jeg er som mange andre et vanedyr. Og jeg har vært lite involvert i strømbiten. Jeg har ikke lest av strømmåleren på flere år. Men nå har jeg fått automatisk strømmåler. Og nå har jeg bestemt meg - nå skal jeg bytte til LSK Strøm, sier Frode Kippe.

Annonse fra Eliteserien: